Приватні лікарі Києва

Лікар Психолог, Психотерапевт Трутенко Наталія Андріївна на Doc.ua
Наталія Андріївна - психолог-психотерапевт, проводить психоаналіз
Лікар Логопед Громадська Олена Володимирівна на Doc.ua
Лікар-логопед працює з маленькими пацієнтами. Проводить практичні заняття для розвитку правильної вимови. Займається діагностикою та лікуванням таких патологій мови, як ринолалія, алалія, заїкання, картавість і т.д. Комплексно підходить до усунення причин таких порушень, враховуючи психічні аспекти і відхилення в стані дитини
Лікар Хірург, Ендоскопіст Кочубей Олена Сергіївна на Doc.ua
Лікар-ендоскопіст і загальний хірург другої категорії спеціалізується на проведенні діагностичної та терапевтичної ендоскопії шлунково-кишкового тракту: ВЕГДС, відеоколоноскопії, сигмоскопії. При обстеженні і лікуванні пацієнтів лікар використовує клінічно-обгрунтовані методи діагностики, фармакотерапії і оперативного лікування
Лікар Дієтолог Паламар Віра Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням ожиріння і корекцією ваги дорослих і дітей. Складає індивідуальний раціон харчування. Веде прийом для дітей від 10 років. Постійно удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Стоматолог Захарук Христина на Doc.ua
Захарук Христина
Стоматолог-терапевт проводить лікування карієсу, проблем з каналами (в тому числі виникнення пульпіту). Також займається професійною гігієною зубів у пацієнтів
Лікар Онколог, Хірург, Ендоскопіст Москаленко Євгеній Олександрович на Doc.ua
Лікар веде хірургічний прийом, прийом лікаря-ендоскопіста. Володіє сучасними методиками діагностики та лікування профільних хворих. Проводить оперативні втручання при патологіях: прямої кишки, гнійних уражень шкіри і підшкірної жирової клітковини, пухлинах шкіри і підшкірної жирової клітковини, молочних залоз. Виконує ендоскопічне видалення доброякісних утворень, біопсії, а також відео езофагогастродуоденоскопію уві сні, відеоколоноскопію уві сні, відеоректосигмоідоскопію уві сні, ендоскопічну поліпектомію і ін.
Лікар Анестезіолог, Ендоскопіст Кришталь Віктор Михайлович на Doc.ua
Лікар анестезіолог, ендоскопіст Кришталь Віктор Михайлович проводить катетеризацію переферичних вен, катетеризацію центральних вен, інтубацію трахеї, інтубацію трахеї по бронхоскопії, бронхоскопію, спинальну анестезію, види загальної і місцевої анестезії, постановку шлункового зонда
Лікар Стоматолог Слободяник Мар'яна Володимирівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, пародонтолог. Здійснює пародонтологічне лікування, в тому числі: закритий кюретаж, відкритий кюретаж, лікування пародонтиту, лікування захворювань ясен, складання пародонтальної карти, фотодинамотерапію, професійну гігієну, відбілювання зубів
Лікар Офтальмолог Велимчаниця Інна Олегівна на Doc.ua
Іванна Олегівна — офтальмолог, лікар другої категорії. Займається діагностикою та лікуванням органів зору. Учасник багатьох українських та міжнародних конференцій і симпозіумів
Лікар Психолог Іванова Оксана Вікторівна на Doc.ua
Іванова Оксана Вікторівна
Лікар спеціалізується на психології. Допомагає вирішувати труднощі у відносинах з собою, зі світом, з рідними, з заниженою самооцінкою; проблемами у самовизначенні та розумінні себе і своїх бажань