Приватні лікарі Києва

Лікар Реабілітолог Халангот Василь Миколайович на Doc.ua
Василь Миколайович має досвід роботи в сфері фізичної реабілітації захворювань і травм кістково-м'язової системи. Спеціалізується на відновленні після травм і оперативних втручань, оцінці біомеханіки руху, розробці заходів профілактики травматизму
Лікар Мамолог, Рентгенолог Кушнір Антон Леонідович на Doc.ua
Мамолог, рентгенолог, здобув вищу медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті. Має 8-ми річний досвід роботи рентгенологом, і 7-ми річний - мамологом. Щорічно бере участь в Європейському Конгресі Радіологів і Конгресі Радіологів України, а також є діючим членом Європейської Асоціації Радіологів і Асоціації Радіологів України
Лікар Дерматолог, Косметолог Жученко Ольга Павлівна на Doc.ua
Дерматокосметолог Жученко Ольга Павлівна має великий досвід роботи в області косметології, дерматології, трихології. Проводить такі процедури як біоревіталізація і мезотерапія, хімічні пілінги, лазерна епіляція, лазерне омолодження, лазерна терапія вугрової хвороби, лазерна коагуляція судин, апаратні методики, всі види чисток, лікувальні відходи DMK і інші, обгортання ""Віскі"" і Celogel від STYX.
Лікар Сімейний лікар Стржалковська Ірина Петрівна на Doc.ua
Ірина Петрівна як сімейний лікар проводить підбір оптимального лікування і контроль за його здійсненням після діагностики захворювань. Займається лікуванням таких захворювань, як алергія, артеріальна гіпертензія, бронхіальна астма, бронхіт, ішемічна хвороба серця, кропив'янка, ожиріння
Лікар Масажист Брук Ілля Костянтинович на Doc.ua
Ілля Костянтинович проводить сеанси лікувального масажу для дорослих. Виконує масаж області грудної клітини, шиї, голови, спини, тазостегнового суглоба, верхніх і нижніх кінцівок і ін.
Лікар Педіатр Погребняк Катерина Олегівна на Doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань. Володіє навичками надання невідкладної медичної допомоги при основних гострих патологічних станах. В діагностиці застосовує комплексний підхід. Приділяє особливу увагу профілактичним заходам: раціональному харчуванню, загартовування, правильного режиму дня, здоровому дозвіллю. Веде прийом дітей від 0 до 18 років
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Прошина Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар-дерматолог, косметолог виконує діагностику доброякісних і пухлинних процесів шкіри, лікування дорослих і дітей, підлітків, в.т.ч. проведення косметологічних процедур. Доктор проводить лікування акне, вугрової хвороби, пігментації, алергічних висипань, рубців, захворювання шкіри і волосся і також бактеріальних і вірусних хвороб, що передаються статевим шляхом.
Лікар Офтальмолог Трунова Марія Ігорівна на Doc.ua
Марія Ігорівна привітний фахівець, що вміє привернути до себе. Займається діагностикою та лікуванням дитячих офтальмологічних захворювань, має досвід роботи понад 8 років. Є співавтором статті «Лікування кон'юнктивіту у дітей і у дорослих, нові методики». Читає лекції для лікарів з діагностики та лікування захворювання органу зору. Займається як практичною, так і науковою діяльністю
Лікар Педіатр Рибакова Тетяна Мар'янівна на Doc.ua
Тетяна Мар'янівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихання, сечовивідної системи, алергічних захворювань у дітей. Веде амбулаторний прийом дітей з народження до 18 років. Проводить тренінги для батьків з питань вакцинації.
Лікар Стоматолог-хірург Ольшанецький Антоніна Олександрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог другої категорії