Приватні лікарі Києва

Лікар Дієтолог, Ендокринолог Кисіль  Ірина  Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні цукрового діабету, хвороб щитоподібної залози, ожиріння, остеопорозу, ендокринних артеріальних гіпертензій тощо. Консультує з питань лікувального харчування, розробляє індивідуальний раціон для людей з ендокринними захворюваннями. Лікар володіє методикою установки постійного моніторингу глюкози, помпової інсулінотерапії.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар, Лікар екстреної медицини Куракса Дмитро Васильович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, терапії та медицини невідкладних станів. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, коліт, цистит, бронхіт
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Зінченко Віталій Вікторович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить діагностику і лікування фонових процесів шийки матки, діагностику та лікування порушень менструального циклу, менопаузи, ведення вагітності, пологів та післяпологового періоду
Лікар Косметолог Іщенко-Лещинська Валентина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на косметології, також є тренером б'юті-школи. Проводить навчання лікарів технікам введення БТА (ботулінотерапія) і видає сертифікати. Проводить консультативний прийом, ботулінотерапію, мезотерапію, біоревіталізацію, тредліфтинг (нитьовий ліфтинг), контурну пластику обличчя і тіла, лікування акне, лазерне видалення волосся та ін. Допомагає впоратися з косметологічними дефектами. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Психолог Полторацька Валентина Олександрівна на Doc.ua
В область професійних інтересів Валентини Олександрівни входить лікування депресії, панічних атак і панічних розладів, тривожних станів, неврозів, простих фобій, агорафобій, соціальної фобії. Труднощі в спілкуванні, побудові взаємовідносин, наявність сімейних проблем, складностей у сімейних відносинах (міжособистісні конфлікти, розлучення, труднощі у вихованні дітей, непорозуміння з батьками). Також вона допомагає при таких проблемах, як почуттям провини і сорому, занижена самооцінка, перфекціонізм, прокрастинація, сильні емоції, які призводять до деструктивних дій. Допомагає в побудові відносин з родичами, колегами, дітьми.
Лікар Стоматолог-ортопед Кравчук Ілля Миколайович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед. Спеціалізується на знімному і незнімному протезуванні, виготовленні мікропротезів, протезуванні на імплантатах.
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець, Онколог-гінеколог Горобець Мирослава Мирославівна на Doc.ua
Мирослава Мирославівна лікар акушер-гінеколог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шийки матки, захворювань яєчників, лікування порушень менструального циклу, безпліддя, запальних захворювань та інфекцій що передаються статевим шляхом
Лікар Ортодонт Дорофтей Софія Василівна на Doc.ua
Високопрофесійний ортодонт. Спеціалізується на виправленні прикусу. Використовує в роботі всі види брекет-систем: металеві брекети, керамічні брекети, самолігуючі брекети і т.д.
Лікар Стоматолог, Ендодонт Чалова Марія Кирилівна на Doc.ua
Марія Кирилівна — терапевт, ендодонтист. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів ZOOM 4, лікування карієсу методом ICON і лікування зубів під мікроскопом
Лікар Кінезітерапевт Гордашевський  Олександр В'ячеславович на Doc.ua
Олександр В'ячеславович кваліфікований кінезіотерапевт. Постійно вдосконалює свої знання на тематичних курсах.