Приватні лікарі Києва

Лікар Офтальмолог Федорчук Надія Вікторівна на Doc.ua
Спеціалізується Надія Вікторівна на підборі будь-яких видів корекції зору (в тому числі і на підборі прогресивних лінз). Лікар Федорчук володіє сучасними методиками інструментальних досліджень і подальшого лікування органів зору.
Лікар Психолог Омелянович Вікторія Олександрівна на Doc.ua
Вікторія Олександрівна є досвідченим медичним психологом, вона надає допомогу людям, які страждають від хвороб онкологічної природи, а також допомогу їхнім родичам. Доктор Омелянович індивідуально надає консультаційні послуги, проводить сеанси індивідуальної / групової психотерапії, арт-терапію, глибинну релаксацію, психогімнастику.
Лікар Рентгенолог Хаджі Оксана Орестівна на Doc.ua
Лікар-рентгенолог, спеціалізується на проведенні рентгенологічного обстеження дітей та дорослих. Володіє всіма основними методами діагностичних досліджень в області рентгенології.
Лікар Анестезіолог Бугаєв Олександр Володимирович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, володіє сучасними методами анестезії у дітей та дорослих. Спеціалізується на лікуванні при важких станах, проведенні реанімації і надання невідкладної допомоги.
Лікар Лікар екстреної медицини Філіппов Артур Сергійович на Doc.ua
Лікар другої категорії, займається наданням послуг першої медичної допомоги при невідкладних станах.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Соколова Неллі Володимирівна на Doc.ua
Гінеколог першої категорії. Основні напрямки медичної діяльності фахівця: діагностика, лікування та профілактика гормональних розладів, запальних процесів різної етіології. Як УЗД-фахівець Неллі Володимирівна проводить дослідження стану щитовидної залози, молочних залоз, нирок, органів малого таза, кольпоскопію і ін.
Лікар Стоматолог Зембицький Андрій Вікторович на Doc.ua
Лікар-стоматолог спеціалізується на хірургічних маніпуляціях в стоматології, проводить хірургічне та нехірургічне лікування тканин пародонту, імплантацію зубів, видалення зубів будь-якої складності, кісткову пластику і багато іншого.
Лікар Гінеколог Ожгевич Ірина Михайлівна на Doc.ua
Лікар проводить первинній та повний огляд, лікує та діагностує такі захворювання, як ерозія, дисплазія шийки матки, плоскі та дрібні гострокінцеві кондиломи, поліпи тощо.
Лікар Кардіолог, Терапевт Балеха Олена Анатоліївна на Doc.ua
Регулярно бере участь в профільних конференціях по пульмонології, кардіопатології, гастроентерології. Виконує лікування неускладнених хвороб, коригує харчування при захворюваннях серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Пеньков Олександр Олександрович на Doc.ua
Харків, проспект Героїв Харкова, 10/12
Олександр Олександрович - фахівець в ортопедичної стоматології: терапія зубних каналів, зняття травми твердих тканин зубів і пульпи, відновлення, протезування зубів тощо.