Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Черненко Світлана Миколаївна на Doc.ua
Проводить діагностику патології центральної і периферичної нервової системи будь-якої складності, застосовуючи найсучасніші методи обстеження. Має індивідуальний підхід до призначення лікування, в тому числі реабілітаційної спрямованості. Постійно удосконалює свій професійний рівень.
Лікар Онколог, Хірург Опарін Олексій Сергійович на Doc.ua
Алексей Сергеевич занимается консервативным и оперативным лечением заболеваний и патологий в области проктологии, маммологии, флебологии, абдоминальной хирургии, малой хирургии. Владеет методиками лапароскопической хирургии и интервенционной радиологии
Лікар Стоматолог Горбаченко Ольга Миколаївна на Doc.ua
Головний лікар клініки «Ігма», лікар-стоматолог першої категорії, здійснює терапевтичний прийом з особливостями роботи з дітьми та вагітними, фахівець з мінімально-інвазивної терапії.
Лікар Ортопед, Травматолог Парафейник Павло Сергійович на Doc.ua
Доктор Парафейнік П.С. здійснює комплексну корекцію переломів за допомогою сучасних методів остеосинтезу, пошкоджень зв'язкового апарату, вроджених і з'явившимися з віком порушень структури скелета, проводить ендопротезування кульшового суглоба.
Лікар Стоматолог Люлевич Євгеній Анатолійович на Doc.ua
Люлевич Євгеній Анатолійович
Кульгінський Євген Анатолійович лікар першої категорії і кандидат медичних наук. Вже більше 10 років спеціалізується на ортодонтії. Є членом асоціації стоматологів України, лікарів-ортодонтів України і Європейської ортодонтичної асоціації. Він виконує всілякі процедури по ортодонтії та лікує зубні захворювання.
Лікар Стоматолог Литвинова Ганна Юріївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, займається ендодонтією, естетичною стоматологією і всім тим, що пов'язано з терапевтичною стоматологією. Має індивідуальний підхід до лікування зубів кожного окремого пацієнта. Постійно підвищує свою кваліфікацію за допомогою різних курсів і семінарів.
Лікар Флеболог, Хірург Нагалюк Юлія Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна спеціалізується на невідкладній і судинній хірургії. Займається діагностуванням, комплексним (оперативним, консервативним) лікуванням патологічних процесів судинної системи нижніх кінцівок
Лікар Хірург Орлич Олександр Миколайович на Doc.ua
Олександр Миколайович судинний хірург, він застосовує оперативне лікування і консервативне вен і артерій верхніх і нижніх кінцівок (тромбофлебіт, варикоз, флеботромбоз, артеріальні тромбози і емболії, оклюзійні ураження черевної аорти), захворювання лімфатичної системи (лімфангоіти, лімфаденіти, лімфедеми).
Лікар Косметолог Лисецька Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар Лисецька І.В. проводить повний спектр дерматокосметологічних процедур, спрямованих на запобігання раннього старіння, корекцію контурів обличчя, відновлення обмінних процесів і властивостей регенерації шкіри, усунення птозу тканин. Ірина Володимирівна здійснює ін'єкційне зволоження дегідратованої шкіри, лікування жирових відкладень і гіпергідрозу.
Лікар Стоматолог Ковтун Антон Володимирович на Doc.ua
Антон Володимирович спеціалізується на загальної стоматології. Основними напрямками в його діяльності є протезування знімне і безметалове, протезування на імплантатах і лікування різних захворювань зубів.