Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Філіппов Олексій Володимирович на Doc.ua
Стоматолог, дипломований фахівець в сфері загальної та ортопедичної стоматологічної допомоги, володіє методами корекція типових і нетипових патологій тканин зуба, проводить корекцію всіх типів адентії методом знімного і незнімного протезування.
Лікар Стоматолог Філіппова Ольга Іванівна на Doc.ua
Стоматолог, що спеціалізується на ортодонтичному профілі стоматологічного лікування, володіє методами корекції ортодонтичної патології самолігуючі, комбінованими, естетичними і іншими видами брекетів, пластинок.
Лікар Стоматолог Малиновська Яна Олександрівна на Doc.ua
Харків, вул. Роганська, 3
Лікар стоматолог, працює по терапевтичному напрямку, проводить ендодонтичне лікування, мікропротезування, а також володіє методиками відбілювання і прямої реставрації зубів.
Лікар Стоматолог Колобов Орест Олегович на Doc.ua
Орест Олегович спеціалізується на наданні якісної стоматологічної допомоги дорослим пацієнтам та дітям у напрямку терапії зубів та ясен, протезування та стоматологічної хірургії.
Лікар Кардіолог Дуда Уляна Ігорівна на Doc.ua
Дуда Уляна Ігорівна
Лікар другої категорії
Львів, вул. Антоновича, 102
Кардіолог другої категорії, займаєтсья лікуванням хвобор, що виникають у серцево-судинній системі. Володіє методикою проведення єхокардіографії.
Лікар Терапевт Войтко Вікторія Андріївна на Doc.ua
Лікар терапевт, лікує захворювання травної, серцево-судинної, дихальної систем, а також захворювання нирок. Проводить плевральні пункції, лапароцентез, внутрішньосуглобове введення лікарських препаратів, різні види блокад.
Лікар УЗД-фахівець Горбатенко Наталія Валеріївна на Doc.ua
Н.В. Горбатенко проводить діагностику методом УЗД патологій у дорослих і дітей (від народження). Проводить УЗД кульшових суглобів, м'яких тканин, грудних і лімфатичних залоз, органів черевної порожнини та інші види, а також доплерографію
Лікар Дерматолог, Косметолог Римаренко Ольга Віталіївна на Doc.ua
Дерматокосметолог Ольга Віталіївна спеціалізується на сучасних методиках ін'єкційного омолодження і апаратної косметології обличчя і всього тіла, доктор володіє широким спектром омолоджуючих і лікувальних косметологічних методик, включаючи лазерне фракційне шліфування, ліфтинг мезонитками і ін.
Лікар Стоматолог Цеба Валерій Юрійович на Doc.ua
Валерій Юрійович займає пост завідувача відділенням стоматології медичного центру "Медіса-Центр", доктор виконує повний спектр послуг, що надаються в рамках терапевтичної та ортопедичної стоматології. Також Валерій Юрійович є справжнім експертом в ендодонтичному лікуванні зубів.
Лікар Психолог Вальковець Ірина Лукашівна на Doc.ua
Є психологом, біоенерготерапевтом, психоаналітиком, нумерологом. В роботі використовує сучасні методики психології, парапсихології, лікує різні захворювання нетрадиційними методиками. Спеціалізується на проведенні сеансів психоаналізу.