Лікар-кінезітерапевт, спеціалізується на підготовці жінок до вагітності та пологів, реабілітації в післяпологовому періоді за допомогою кінезітерапевтичних методів. Проводить семінари та майстер-класи з жіночого здоров'я.
Лікар-кардіолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи: пороки серця, аритмії, кардіоміопатії, серцево-судинна недостатність і ін.
Лікар-рентгенолог, фахівець з МТР, проводить всі методи цифрової рентгендіагностики органів шлунково-кишкового тракту, грудної клітки і кістково-м'язової системи.
Стоматолог терапевтичного та хірургічного профілю, виконує широкий спектр хірургічних стоматологічних втручань, включаючи закритий і відкритий кюретаж, пластику вуздечки язика, лікування періімплантіта, лікування тканин пародонту за допомогою діодного лазера.
Психолог і психотерапевт, дипломований фахівець з нейролінгвістичного програмування, коучінгу, еріксонівського гіпнозу. Проводить індивідуальне, сімейне та групове консультування, тренінги розвитку особистості.