Приватні лікарі Києва

Лікар Отоларинголог Аванесова Оксана Миколаївна на Doc.ua
Отоларинголог, має вищу категорію, проводить діагностику патології ЛОР-органів, профілактику ЛОР-захворювань хронічного характеру, консервативне лікування патології ЛОР-органів (гострої і хронічної).
Лікар Генетик Червякова Алла Олександрівна на Doc.ua
Алла Олександрівна є прогресивним фахівцем в галузі медичної генетики, які займаються веденням пацієнтів зі спадковими порушеннями обміну речовин, визначення ретро- і проспективного ризику розвитку генетичної патології в родині, предгравидарною підготовкою.
Лікар УЗД-фахівець Солодка Олена Сергіївна на Doc.ua
Олена Сергіївна УЗД-спеціаліст першої категорії. Також вона має навички хірургічного втручання і проводить УЗД діагностику внутрішніх органів. І є членом асоціації лікарів УЗД України.
Лікар Анестезіолог Новинський Володимир Павлович на Doc.ua
Лікар Новинський В.П. - кваліфікований лікар-анестезіолог, який спеціалізується на анестезіологічному забезпеченні при оперативних втручаннях на щелепно-лицевій апараті, включаючи медикаментозний сон.
Лікар Мамолог, Онколог, Онкогінеколог Корнієнко Валентин Генадійович на Doc.ua
Проведення точної діагностики доброякісної, предпухлинної та злоякісної патології, хірургічне лікування злоякісних та доброякісних пухлин молочних залоз, у тому числі реконструктивні втручання.
Лікар Дерматовенеролог Богатирьова Ірина Миколаївна на Doc.ua
Богатирьова Ірина Миколаївна
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, шкірних хвороб, а також здійснює видалення бородавок і папілом. З 2004 року є кандидатом медичних наук.
Лікар УЗД-фахівець Синенко Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Тетяна Михайлівна є компетентним фахівцем з проведення різних видів УЗ-досліджень організму. В область професійних інтересів Тетяни Михайлівни входить проведення УЗД. завдяки цим дослідженням лікар-діагност може оцінити стан чоловічого / жіночого репродуктивних систем, щитовидної залози, судин, а також внутрішніх органів.
Лікар Педіатр, Неонатолог Наліжитая Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна веде медичну практику в якості педіатра-неонатолога. В область професійних інтересів доктора Наліжітої входить обстеження та лікування дітей раннього віку (від народження до 3-х років), використовуючи спеціально розроблені програми. Тетяна Сергіївна проводить попереднє дослідження, становить календар з проведення вакцинацій, а також здійснює контроль його виконання.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Ватан Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Володіє методиками лікування хвороб запальної природи, що виникають в жіночій репродуктивній системі, хвороб, які можуть передаватися статевим шляхом. Лікар Ванат займається діагностуванням різних порушень гормонального балансу, коригуванням оваріально-менструального циклу (дисменореї, аменореї), лікуванням безпліддя.
Лікар Генетик Бондаренко Майя Вікторівна на Doc.ua
Бондаренко Майя Вікторівна
Лікар спеціалізується на діагностуванні захворювань спадкового характеру. Займається лікуванням таких захворювань, як медична та клінічна генетика людини, адреногенітальний синдром, нейрофіброматоз (I тип) тощо.