Приватні лікарі Києва

Лікар Отоларинголог Орленко Валентина Миколаївна на Doc.ua
Кваліфікований фахівець в області отоларингології, в пріоритетні напрямки роботи якого входить діагностика і профілактика ЛОР патологій різного походження, таких як синусит, гайморит, отит, риніт і т. Д. Також Валентина Миколаївна є регулярним учасником в медичних конференціях за фахом
Лікар Кардіолог Михальцовим Олена Юріївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог надає кваліфіковану допомогу при патологіях серцево-судинної системи, проводить консультативні прийоми по їх профілактиці. Має великий практичний досвід з ведення пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями, в тому числі людьми похилого віку. Лікар є постійним учасником науково-практичних конференцій, круглих столів. Підвищує свою кваліфікацію, відвідує міжнародні конгреси і збори кардіологів
Лікар Проктолог, Хірург Кухто Олексій Павлович на Doc.ua
Кухто Олексій Павлович
Олексій Павлович - експерт в хірургії і проктології, кандидат медичних наук. Проводить лапараскопічні операції при патологіях різної локалізації: апендициті, захворюваннях шийки матки, грижах, проблемах зі шлунком і жовчовивідними шляхами та ін. Володіє, також, монопортовою технікою проведення втручань (через один порт діаметром 3 см.)
Лікар Кардіолог Юрова Людмила Євгеніївна на Doc.ua
Лікар медицини невідкладних станів, лікар-кардіолог другої категорії. Проводить лікування хворих з гострим інфарктом міокарда, починаючи з догоспітального етапу, проведення тромболізису на догоспітальному етапі при інфаркті міокарда, лікування різних видів аритмій, проведення кардіоверсії і електроімпульсної терапії на догоспітальному етапі. Надає невідкладну допомогу при гострих отруєннях та інтоксикаціях
Лікар Акушер-гінеколог Любенко Ольга Валентинівна на Doc.ua
Ольга Валентинівна - акушер-гінеколог першої категорії, що спеціалізується на консервативному лікуванні запальних захворювань органів малого тазу, гормональних порушеннях та безплідді
Лікар  Грушко Людмила Іванівна на Doc.ua
Лікар проводить консультативні прийоми як дерматолог, косметолог і трихолог. Підбирає і розробляє індивідуальні програми по догляду за шкірою, проводить механічну і комбіновану чистку, масаж таких частин тіла, як обличчя, шия, декольте. Спеціалізується на біоревіталізації, мезотерапії, контурній пластиці препаратами гіалуронової кислоти.
Лікар Акушер-гінеколог Михальчук Ірина Петрівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії Михальчук Ірина Петрівна, має значний досвід діагностики та лікування захворювань в області акушерства та гінекології. Професійно проводить консультативні прийоми, і такі процедури як: кольпоскопія, пайпель-біопсія, біопсія шийки матки, коагуляція і багато іншого
Лікар Невролог Косташ Жанна Григорівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії має великий досвід в лікуванні патологій роботи нервової системи. Допомагає пацієнтам з судинними захворюваннями, епілепсією, тиками, невропатією, паралічем. Відновлює після інсультів. Призначає ефективне консервативне лікування
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Касьяненко Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Тетяна Володимирівна - лікар функціональної діагностики і кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Проводить ехокардіографію, добовий моніторинг артеріального тиску та ЕКГ
Лікар Невролог, Педіатр Перепечаєнко Марина Дмитрівна на Doc.ua
Марина Дмитрівна є педіатром вищої категорії. Веде патронаж дітей від 0 до 18 років, виконує діагностику і лікування всіх поширених хвороб сечостатевої системи, органів шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів. Виконує профілактичні огляди, вакцинацію та патронаж хворих кардіологічного профілю