Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр Ситник Маргарита-Наталія Йосипівна на Doc.ua
Маргарита-Наталія Йосипівна в своїй роботі вважає найбільшою цінністю — здоров'я малюка. Лікар займається веденням пацієнтів віком від 0 до 18 років. Проводить діагностику та лікування захворювань дихальних шляхів, захворювань травного тракту і сечовивідних шляхів, веде пацієнтів з гострими трахеїтами і бронхітами
Лікар Невролог Лисуха Любов Михайлівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Проводить обстеження та лікування пацієнтів з патологіями центральної нервової системи віком від 0 до 18 років, диференціальну діагностику епілепсії і гіперкінетичних синдромів, виявлення генетично обумовлених мітохондріальних патологій, дослідження варіабельності серцевого ритму і патологій судинної стінки
Лікар Хірург Комір Галина Сергіївна на Doc.ua
Дитячий хірург. Спеціалізується на всіх видах хірургічної патології у дітей, в тому числі на невідкладних станах. Пріоритетні напрямки: абдомінальна хірургія, новоутворення в м'яких тканинах шкіри, ургентна хірургія.
Лікар Дерматолог, Трихолог Новосільська Мирослава Миронівна на Doc.ua
Новосільська Мирослава Миронівна
Ужгород, Вул. Возз’єднання 7Б (ЖК „Silver Park”)
Лікар-онколог-дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся. Кандидат медичних наук. Займається лікуванням: целюліту, розацеа, алопеції, купероза, грибка нігтів, вітіліго, комедонів, псоріазу, гемангіом, постакне, себорейного дерматиту, свербежу. Автор понад 16 наукових робіт і 1 патенту на винаходи в області лікування шкірних захворювань
Лікар Проктолог, Хірург Лишавський Олександр Віталійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії та проктології. Проводить консультативний прийом; пальцеве дослідження прямої кишки; аноскопію; ректороманоскопію; проктоскопію; колоноскопію. Лікує такі захворювання і патології, як: аноректальний свищ, геморой, поліп анального каналу, поліпи прямої кишки, тріщина заднього проходу
Лікар Невролог Смірнова Яніна Василівна на Doc.ua
До компетенції доктора входить діагностика і лікування таких захворювань, як: судинні захворювання головного мозку, захворювання периферичної нервової системи, гіпертонічна хвороба, гіпертонічний криз, головний біль та ін.
Лікар  Омельченко  Марина  Ігорівна на Doc.ua
Марина Ігорівна лікар ембріолог. Займається запліднення ооцитів методом ICSI, вітрифікації ооцитів і ембріонів, проводить допоміжний лазерний хетчінг ембріоновб, біопсію ембріонів для проведення PGT.
Лікар Нейрохірург Ясько Олена Василівна на Doc.ua
Олена Василівна лікар нейрохірург. Спеціалізується на проведенні операцій в нейрохірургії. Активна учасниця з'їздів, конференцій, виставок та інших заходів медичної тематики.
Лікар Офтальмолог Рокун Оксана Сергіївна на Doc.ua
Дитячий офтальмолог. Займається лікуванням захворювань ока та придаткового апарату ока. Проводить підбір монофокальної, мультифокальної корекції для окулярів, м’яких контактних лінз; УЗД ока А-скан, В-скан; оптичну когерентну томографію сітківки, диска зорового нерва; фото очного дна
Лікар Офтальмолог Гудзенко Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Гудзенко Катерина Анатоліївна
До компетенції доктора входить лікування порушень рефракції (короткозорість, далекозорість, астигматизм), кон'юнктивіту, ячменю, блефариту, глаукоми, видалення стороннього тіла і т.д.