Приватні лікарі Києва

Лікар  Грушко Людмила Іванівна на Doc.ua
Лікар проводить консультативні прийоми як дерматолог, косметолог і трихолог. Підбирає і розробляє індивідуальні програми по догляду за шкірою, проводить механічну і комбіновану чистку, масаж таких частин тіла, як обличчя, шия, декольте. Спеціалізується на біоревіталізації, мезотерапії, контурній пластиці препаратами гіалуронової кислоти.
Лікар Акушер-гінеколог Михальчук Ірина Петрівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії Михальчук Ірина Петрівна, має значний досвід діагностики та лікування захворювань в області акушерства та гінекології. Професійно проводить консультативні прийоми, і такі процедури як: кольпоскопія, пайпель-біопсія, біопсія шийки матки, коагуляція і багато іншого
Лікар Невролог Косташ Жанна Григорівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії має великий досвід в лікуванні патологій роботи нервової системи. Допомагає пацієнтам з судинними захворюваннями, епілепсією, тиками, невропатією, паралічем. Відновлює після інсультів. Призначає ефективне консервативне лікування
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Касьяненко Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Тетяна Володимирівна - лікар функціональної діагностики і кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Проводить ехокардіографію, добовий моніторинг артеріального тиску та ЕКГ
Лікар Невролог, Педіатр Перепечаєнко Марина Дмитрівна на Doc.ua
Марина Дмитрівна є педіатром вищої категорії. Веде патронаж дітей від 0 до 18 років, виконує діагностику і лікування всіх поширених хвороб сечостатевої системи, органів шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів. Виконує профілактичні огляди, вакцинацію та патронаж хворих кардіологічного профілю
Лікар Ортопед, Травматолог Олійник Юрій Васильович на Doc.ua
Олійник Юрій Васильович
Лікар першої категорії
Практичними напрямками роботи Олійника Юрія Васильовича є діагностика та лікування диспластичних і пухлиноподібних захворювань кісток у дітей, дисплазія тазостегнових суглобів, вроджена клишоногість (лікування за методикою Понцеті), травматичні пошкодження кісток і суглобів (консервативне і оперативне лікування з використанням малоінвазивних технологій).
Лікар Логопед, Дефектолог Бруцька Вікторія Михайлівна на Doc.ua
Вікторія Михайлівна логопед-дефектолог, корекційний педагог. Займається виявленням причин і корекцією порушень мови і розвитку, які пов'язані з патологіями центральної нервової системи, органів слуху, мовного апарату
Лікар Терапевт Чернишова Ірина Михайлівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Рощина Катерина Сергіївна на Doc.ua
Катерина Сергіївна лікар-кардіолог і фахівець з функціональної діагностики. Займається лікуванням артеріальної гіпертензії, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, стенокардії та ін. Виконує добове моніторування ЕКГ по Холтеру
Лікар Генетик, УЗД-фахівець Ярова Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці та генетиці. Ольга Ігорівна проводить медико-генетичне консультування з питань планування вагітності, генетичних аспектів патології репродуктивної функції і методів ДРТ. Робить пренатальну ультразвукову і генетичну діагностику, а також консультує за результатами скринінгових досліджень