Лікар стоматолог-терапевт, спеціалізація - проведення лікувальних процедур з терапевтичної стоматології (гігієна порожнини рота, видалення зубного каменю, пломбування та ін.).
Лікар-стоматолог першої категорії, спеціалізується на проведенні всього переліку процедур, спрямованих на лікування захворювань порожнини рота і зубів. Спеціаліст по відбілюванню зубів, проводить ендодонтичне лікування зубів, професійну гігієну зубних рядів.
Професійні інтереси - проведення діагностичного огляду серцево-судинної системи: процедура електрокардіографії, виявлення функції зовнішнього дихання; відстеження добового моніторингу ЕКГ, артеріального тиску.
Косметолог, має більше 15 років практичного досвіду роботи, область професійної діяльності - різні види догляду за шкірою обличчя, догляд за шкірою тіла, пілінги, обгортання, процедура депіляції і багато ін.
Спеціалізація - послуги з чищення зубів (гігієнічне), реставраційних методиках відновлення анатомічної форми зубів, лікування карієсу, періодонтиту, пульпіту, хвороб м'яких тканин - стоматиту, пародонтозу, гінгівіту.
Спеціалізується на ортопедичній стоматології, основними методиками якої є протезування, відновлення, імплантація зубів. Також спеціалізується на вирівнюванні деформованих зубів або аномалій, які виникають в зубощелепної системі.
Стоматолог-терапевт, вивчає тканини пародонту, займається профілактикою хвороб, викликаних порушеннями в пародонті. Також спеціалізується на лікуванні хвороб, що виникають на слизовій оболонці рота.
Лікар ультразвукової діагностики, має першу кваліфікаційну категорію, володіє методами УЗ-дослідження всіх органів і систем чоловіків і жінок абдомінальним, трансректальним і трансвагінальним датчиками.
Зоя Василівна є досвідченим дерматовенерологом, більш того - фахівцем з дитячої дерматології та медичної косметології, проводить діагностування і терапію захворювань шкіри, переводить в стан ремісії хронічні хвороби шкіри, як псоріаз, екзема та ін.
Олена Борисівна в своїй клінічній практиці займається експертною ультразвуковою діагностикою. Доктор Радіонова виконує УЗ-обстеження травної системи, тканин молочної залози і щитовидної, системи сечовиділення, органів мошонки, матки і придатків.