Спеціалізується на діагностиці та лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, ожиріння і анорексії, інфекційних захворювань, онкології. Проводить підбір і складання правильних схем дієтичного харчування як для хворих, так і для здорових людей, призначення нутрієнтів в лікувальній дозі
Напрямки роботи Олександра Павловича стосуються профілактики, діагностики та лікування захворювань терапевтичного і кардіологічного профілю. У своїй практиці використовує такі методи діагностики, як Холтер, ЕКГ, тредміл тест і інші
Лікар діагностує та лікує такі захворювання та патології, як: пневмонія, бронхіальна астма, хронічне обструктивне захворювання легень, бронхіт, бронхоектатична хвороба, ідіопатичний легеневий фіброз, саркоїдоз органів дихання
Вікторія Володимирівна здійснює УЗ-дослідження органів малого таза, лімфовузлів, черевної порожнини, залоз молочної та щитовидної і розшифровує результати досліджень. Проводить ультразвукові дослідження у дітей і дорослих.
Лікар спеціалізується на ортопедії і травматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: артроз, артрит, міозит, тендовагініт, ентезопатія, травми і їх наслідки, деформації кінцівок (вроджені та набуті)
Доктор Андрющенко Владислава Валеріївна є фахівцем з проведення процедур еферентної терапії та процедур з детоксикації організму внаслідок отруєння алкоголем, медичними препаратами та наркотиками, а також при залежності від алкоголю, п'янких і наркотичних речовин.
Масажист, мануальний терапевт, спеціалізується на зняття загострень різної локалізації та больових синдромів, методи масажу і мануальної терапії. Проводить такі види масажу: лікувальний, класичний, лімфодренажний, антицелюлітний, а також креольський масаж і ін.
Лікар масажист вищої кваліфікаційної категорії, досвід роботи становить 16 років, що дозволяє майстру професійно виконувати різні види масажу, максимально оздоровлюючи організм.