Лікар загальної практики сімейної медицини надає первинну медичну допомогу пацієнтам. Формує і контролює виконання плану досліджень та лікування. Оцінює результати аналізів, призначає лікування та інші лікувальні заходи. Проводить імунопрофілактику.
Доктор спеціалізується на онкогінекології. Автор і співавтор 40 наукових робіт в Україні і за кордоном, 3-х патентів на корисну модель. Також, має представлену в друк монографію «Патогенетичне обгрунтування гормонотерапії злоякісних пухлин яєчника»
Ольга Володимирівна - лікар-дерматовенеролог, займається діагностикою та лікуванням венеричних і шкірних захворювань. Спеціаліст консультує і прописує лікування
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, спостереження дітей до року, ведення пацієнтів з перинатально-гіпоксичним ураженням ЦНС, ведення пацієнтів з ДЦП, ультразвукове обстеження новонароджених, складання індивідуальної програми реабілітації, профілактичні огляди
Лікар стоматолог-ортопед другої кваліфікаційної категорії. Надає послуги естетичного протезування, лікування дисфункції СНЩС (скронево-нижньощелепного суглоба), протезування на імплантатах.
Спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультації, прямі реставрації, відбілювання зубів. Займається лікуванням карієсу, періодонтиту, пульпіту.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології, пародонтології та гігієні. Проводить первинний огляд пацієнта з складанням плану лікування; профілактику захворювань порожнини рота з проведенням уроків гігієни і підбором засобів індивідуального догляду; діагностику і виявлення початкового і прихованого карієсу