Приватні лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Купраш Олена Володимирівна на Doc.ua
Купраш Олена Володимирівна
Лікар є фахівцем ультразвукової діагностики. Проводить доплерографічне дослідження судин голови і шиї, займається лікуванням широкого спектру захворювань (терапія, кардіологія). Надає загальнотерапевтичну допомогу, що включає патології серцево-судинної системи. Олена Володимирівна має практичний досвід роботи більше 18 років
Лікар Онколог Копчак Костянтин Володимирович на Doc.ua
Копчак Костянтин Володимирович
Доктор медичних наук
Проводить високотехнологічні та спеціалізовані оперативні втручання на органах черевної порожнини відкритим і лапароскопічним способом, хірургічне лікування новоутворень підшлункової залози, жовчовивідних шляхів, жовчного міхура, лікування гострого і хронічного панкреатиту, кіст підшлункової залози з використанням мініінвазивних втручань, операції на селезінці.
Лікар Ортопед, Травматолог Бицький Олександр Олександрович на Doc.ua
Спеціаліст вищої кваліфікації в області ортопедичної травматології, що займається проведенням різних рекреаційних процедур, спрямованих на відновлення і терапію функцій кістково-м'язової системи.
Лікар Подолог Нікітенко Веста Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст-подолог, майстер нігтьового сервісу виконує всі види робіт з виконання манікюру і педикюру, надає додаткові послуги (масаж рук і ніг, корекція та фарбування брів і т. д.). У 2015 році брала участь в чемпіонаті України з апаратного педикюру, зайняла 3-е місце
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Коссак Оксана Миколаївна на Doc.ua
Мамолог-онколог вищої категорії проводить консультування, діагностику з призначенням схеми лікування пацієнтів з проблемами в області мамології. Спеціалізація роботи - скринінг ранніх форм онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту. Також у Оксани Миколаївни великий практичний досвід лікування молочних залоз. Доктор проводить хірургію при патологіях органів черевної порожнини, заочеревинного простору, малого тазу, проктології
Лікар Косметолог Куляба Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на правильному косметологічному догляді. Проводить чищення, дермобразіяю пілінги, процедури біоревіталізації, мезотерапії, плазмоліфтінг, нехірургічну контурну пластику препаратами Radiesse, збільшення обсягу губ. Використовує найсучасніші методики та препарати «Teaseal», «Hydrate», «Aquashine», «RRS»
Лікар Логопед Панькович Лариса Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на відновленні мовної функції і когнітивних процесів, розвитку мотивації та ін. Лариса Василівна приймає пацієнтів з такими захворюваннями: дизартрія, афазія, неврит лицьового нерва, дисграфія та ін. Більше 15 років досвіду в медицині
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Левченко Ольга на Doc.ua
Доктор спеціалізується на антивіковій терапії шкіри за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти, хімічних пілінгів в комплексі з доглядовми процедурами і неін'єкційним техніками - апаратна косметологія, гальванізації, мікродермабразії. Приймає пацієнтів з себореєю, куперозом, мікозом, вугровою хворобою, проблемами пігментації шкіри. Проводить процедури в області естетичної гінекології.
Лікар Ортопед, Травматолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Константинов Сергій Геннадійович на Doc.ua
Лікар травматолог-ортопед надає допомогу при переломах, вивихах, доброякісних шкірних утвореннях, пошкодженні менісків, м'язових травмах. Має досвід проведення малоінвазивних операцій під місцевою і провідниковою анестезією (бурсити, доброякісні підшкірні новоутворення, операції на кисті, видалення рубців, відкриті рани і т. д.)
Лікар Пластичний хірург Кочак Андрій Володимирович на Doc.ua
Кочак Андрій Володимирович
Доктор медичних наук
Кваліфікований фахівець, в професійні інтереси якого входить виявлення та усунення порушень ортодонтического характеру. Проводить комплексну профілактику дефектів, використовуючи різнопланові методики лікування, спрямовані на відновлення естетичної та робочої функції черепно-щелепно-лицевої зони