Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Займається лікуванням міоми матки, ерозії шийки матки, ендометріозу, патологій шийки матки та ін. Виконує оперативні втручання.
УЗД спеціаліст вищої категорії. Інтереси в роботі - діагностування вроджених патологій у розвитку сечостатевої сфери у дітей, хвороб головного мозку, специфіки їх перебігу.
Лікар-рентгенолог, фахівець з МСКТ, основний напрямок роботи - проведення комп'ютерної томографії (КТ). Впровадила в практику МСКТ-коронарографію, а також МСКТ черевної порожнини та тазу з віртуальною колоноскопією.
Лікар-уролог дитячий вищої категорії, кандидат медичних наук, має великий досвід використання лапароскопічних методик при проведенні хірургічних операцій. Виконує операції будь-якої складності (планові і ургентні).
Спеціаліст з тайського традиційного медичного масажу, область професійної діяльності також включає фут масаж (ножний), масаж з маслами (ойл масаж), слим масаж (масаж для зниження ваги), класичний масаж шиї, комірцевої зони, спини та попереку.
Акушер-гінеколог, має вищу кваліфікаційну категорію, область професійного інтересу - лапароскопічні і гістероскопічні оперативні втручання на жіночих репродуктивних органах, проведення реконструктивно-відновних пластичних операцій. Кандидат медичних наук.