Приватні лікарі Києва

Лікар Мамолог, Онколог, Хірург-онколог Зайчук   Віталій Володимирович на Doc.ua
Зайчук Віталій Володимирович
Віталій Володимирович - лікар мамолог, онколог, кандидат медичних наук, лікар хірург вищої категорії, доцент кафедри онкології Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця. Має лікарський стаж – 24 роки, вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності онкохірургія і пластична та реконструктивна хірургія, онкологія. Головний напрямок лікувальної діяльності: консультативний прийом, індивідуальний підхід та онкопластичні операції при лікування хворих на доброякісні та злоякісні пухлини молочної залози, шкіри, м’яких тканин та лімфатичних вузлів. Віталій Володимирович виконує всі радикальні оперативні втручання при онкозахворюваннях грудних залоз, шкіри, лімфатичних вузлів та м’яких тканин. Володіє техніками органозберігаючих, онкопластичних та реконструктивних пластичних операцій при патології грудних залоз.
Лікар Масажист, Сімейний лікар Редька Ігор Віталійович на Doc.ua
Консультації, огляд та лікування сімейного лікаря, лікувально-оздоровчий масаж.
Лікар Невролог Гаврилюк  Ганна  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії з 23-річним практичним досвідом роботи в медицині. Ліцензія МОЗ України від 27.12.2024 У 1999 році закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Проходила інтернатуру на базі КМКЛ №4 «Центр розсіяного склерозу». Клініцист та практик. Щорічно проходжу курси, відвідую науково-практичні конференції та майстер-класи (офлайн і онлайн) з практичної неврології. У своїй роботі використовую індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта, враховуючи всі його потреби та особливості. Маю можливість виписувати рецептурні препарати (антидепресанти, прегабаліни, нейролептики). Володію сучасними методами діагностики та розшифрування даних МРТ усіх відділів хребта, головного мозку, ультразвукової доплерографії судин голови та шиї, КТ, ЕЕГ, ЕНМГ, рентгенологічних обстежень.
Лікар УЗД-фахівець Рощик Надія Олексіївна на Doc.ua
Ірпінь, вул. Антонова 4Б
Консультація
Надія Олексіївна – лікар ультразвукової діагностики першої категорії з досвідом роботи понад 25 років. Проводить УЗД обстеження для дорослих та дітей з 12 років. Має глибокі знання в області абдомінальної, судинної, тиреоїдної, урологічної, гінекологічної та інших видів діагностики. Володіє сучасними методами ультразвукової візуалізації, забезпечуючи точність, безпеку та комфорт пацієнта. Постійно підвищує кваліфікацію, орієнтується на клінічну ефективність та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург, Дерматоонколог  Лобанова Ольга Евгеньевна на Doc.ua
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Шиянова Світлана Володимирівна на Doc.ua
Київ, Дніпровська набережна, 26 К
Лікар Стоматолог Андріянова Олена Віталіївна на Doc.ua
Київ, вул. Симона Петлюри, 2/4
Лікар УЗД-фахівець Губенко Олег Михайлович на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Проводить УЗД органів малого таза у жінок і чоловіків, УЗД органів черевної порожнини, УЗД нирок, щитовидної залози і лімфовузлів. Також проводить діагностику м'яких тканин і колінних суглобів.
Лікар Лікар функціональної діагностики Неділько  Катерина  Володимирівна на Doc.ua
Катерина Володимирівна лікар функціональної діагностики з досвідом роботи більше 26-ти років.
Лікар УЗД-фахівець Чайковська Інга Павлівна на Doc.ua
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Інга Павлівна проводить УЗ-визначення АВІ, УЗД м'яких тканин, УЗД-діагностику молочних залоз, вилочкової, щитовидної залози, тазостегнових суглобів, нирок, органів черевної порожнини і т.д.