Приватні лікарі Києва

Лікар Кардіолог Ванджура Ігор Юрійович на Doc.ua
Ванджура Ігор Юрійович
Лікар другої категорії
Івано-Франківськ, вул. Гарбарська, 22
Проведення функціональної діагностики (електрокардіографії, добове моніторування артеріального тиску). Спеціалізація на терапії ішемічної хвороби серця, стенокардії, гіпертонії, атеросклерозу, вегетосудінній дистонії. Лікування хворих після перенесених інфарктів, аортокоронарного шунтування, стентування. Є доцентом кафедри внутрішньої медицини ІФНМУ.
Лікар Кардіолог, Реабілітолог Тишко Лариса Антонівна на Doc.ua
Лариса Антонівна спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного профілю. Доктор проводить профілактику, лікування і реабілітацію пацієнтів з різними хворобами серця, їх патологій і ускладнень.
Лікар Дерматовенеролог Мурзіна Ельвіна Олександрівна на Doc.ua
Мурзіна Ельвіна Олександрівна
Лікар дерматовенеролог вищої категорії, дитячий дерматовенеролог. Ельвіна Олександрівна є кандидатом медичних наук, доцентом. Лікар проводить діагностику і лікування захворювань як у дорослих так і у дітей. Має більше 25 років досвіду практичної діяльності
Лікар Гомеопат, Терапевт Скорупська Наталія Генріховна на Doc.ua
Має багаторічний досвід клінічної діагностики та лікування переважної більшості внутрішніх хвороб у дорослих, позитивний досвід гомеопатичного лікування дорослих і дітей з трирічного віку. Постійно бере участь у науково-практичних конференціях, семінарах, засіданнях асоціації сімейних лікарів. У своїй роботі використовує новітні досягнення сучасної медичної науки.
Лікар Хірург Мусієнко Андрій Володимирович на Doc.ua
Лікар працює в напрямку загальної хірургії, оперуванні гриж живота, в т.ч. складних. Багаторазово проходив стажування за кордоном в провідних клініках і має почесне звання Заслужений лікар України. Досвід роботи - понад 25 років
Лікар Масажист Попов Сергій Юрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується в проведенні масажу і корекції фігури. Проводить ручний масаж, LPG-масаж, ендермоліфтінг обличчя, ультразвукову ліпосакцію і обгортання
Лікар Косметолог Коршикова Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна - фахівець в області косметології. Проводить чистку обличчя, в тому числі гігієнічну, ультразвукову, вакуумну та ін., а також мезотерапію, медичні пілінги, масаж обличчя, шиї, декольте і шкіри голови. Лікує і надає догляд за проблемною шкірою за допомогою доглядових процедур. Складає індивідуальні програми по догляду за різними типами шкіри, підбирає домашній догляд. Лікує висипання у дорослих і дітей., Доглядає за проблемною шкірою
Лікар Педіатр Купченко Ніна Володимирівна на Doc.ua
Лікар-педіатр вищої категорії проводить профілактичні огляди дітей з моменту народження, здійснює діагностику і лікування інфекційних захворювань, порушень роботи шлунково-кишкового тракту і сечостатевої системи, хвороб дихальних шляхів. Доктор володіє англійською мовою, що дозволяє приймати іноземних пацієнтів
Лікар Стоматолог Євдокименко Олег Анатолійович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт вищої категорії Євдокименко Олег Анатолійович має значний досвід роботи. Проводить лікування патології твердих тканин зубів каріозної і некаріозної етіології, лікування ускладнень карієсу зубів, естетичне, реставраційне відновлення твердих тканин зубів, лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота, мезотерапія, редермалізація, бьютіфікація, періоральної, фациальної областей і губ після стоматологічної санації порожнини рота, ін'єкційні методики лікування захворювань пародонту редермалізантами.