Приватні лікарі Києва

Лікар Мамолог, Проктолог, УЗД-фахівець, Флеболог, Хірург Гнедко Сергій Леонідович на Doc.ua
Лікар Отоларинголог Рыбалко Андрей Петрович на Doc.ua
Лікар Хірург, Ендоскопіст, Хірург-онколог Антонов Євген  Олексійович на Doc.ua
Антонов Євген Олексійович приймає в клініці "Оксфорд Медікал" за адресою: вул. Глибочицька, 40X. Лікар онколог-хірург вищої категорії, ендоскопіст. Закінчив Українську медичну стоматологічну академію 1997 року. Пройшов інтернатуру із загальної хірургії в Одеському державному медичному університеті та спеціалізацію з онкохірургії та ендоскопії в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. Щупика. Щупика. Стаж роботи в онкохірургії та ендоскопії становить понад 20 років. Автор численних наукових публікацій.
Лікар Отоларинголог Скиба Юлія Миколаївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, видалення сірчаної пробки, промивання лакун мигдалин, промивання носа методом переміщення по Проетцу ( «Зозуля»), видалення сторонніх тіл з носа, вуха, горла. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Психіатр Костенко Андрій Михайлович  на Doc.ua
Лікар займається проведенням психіатричного огляду пацієнтів, вирішенням питання щодо наявності чи відсутності у особи психічного розладу, наданням психіатричної допомоги, наданням психіатричної та психологічної допомоги учасникам АТО, проведенням обов'язкового попереднього та періодичного психіатричного огляду громадян для працевлаштування та ін.
Лікар Педіатр Тищенко Наталія Володимирівна на Doc.ua
До компетенції доктора входить: діагностика та лікування захворювань дітей раннього віку, патронаж дітей до року, складання індивідуального графіка вакцинації, проведення вакцинації.
Лікар Анестезіолог, Дерматолог, Косметолог, Трихолог Салькова  Оксана  Вікторівна на Doc.ua
Оксана Вікторівна лікар дерматолог, трихолог, анестезіолог, косметолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри і волосся. Складає програми корекції ваги і антицелюлітні програми, детокс програми. Age- manager. Приймає дорослих і дітей з 12 років
Лікар Анестезіолог Медвідь  Ігор  Павлович на Doc.ua
Ігор Павлович лікар-анестезіолог проводить консультативні прийоми і здійснює анестезіологічний супровід пацієнтів під час оперативних втручань та діагностичних дослідження в т. ч. з контрастуванням.
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець Лежнєва  Валерія  Дмитріївна на Doc.ua
Лікар з великим досвідом лікування гінекологічниї захворювань. Проводить різноманітні маніпуляції та процедури, серед яких: переривання вагітності, УЗД органів малого тазу, введення та видалення внутрішньоматкової спіралі, радіохвильове або лазерне лікування ерозії.
Лікар Педіатр Плиска Марія Миколаївна на Doc.ua
Діагностика лікування профілактика дитячих хвороб від 0 до 18. НМУ їм. О. О. Богомольця 1997р. 2000 інтернатура за фахом педіатрії 2001 - 2002 р. спеціалізація по дитячій гематології 2017 рік. - підтвердження спеціалізації за фахом педіатрія. 2021рік. ТУ «Герпетичні інфекції у дітей « 2021рік ТУ «Імунітет у дітей: від норми до патології « 2022рік ТУ «Вибрані питання дитячої кардіології і кардіоревматологіі» 2022 рік Міжнародна конференція «Інфекції і імунітет»2022рік присвоєння другої кваліфікаційної категорії за фахом педіатрія