Приватні лікарі Києва

Лікар Офтальмолог Васецька Людмила Василівна на Doc.ua
Львів, вул. Миколайчука, 9
Людмила Василівна спеціалізується на лікуванні пацієнтів з віковими захворюваннями очей. Проводить підбір та розрахунок сили штучного кришталика при видаленні катаракти, динамічне спостереження за пацієнтами, призначає лікування, займається його коригуванням при катаракті, глаукомі, віковій макулодистрофії, діабетичній ретинопатії тощо.
Лікар Анестезіолог, Педіатр, Неонатолог Білорус Володимир Володимирович на Doc.ua
Лікар-неонатолог, анестезіолог спостерігає дітей з перших днів життя. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці, лікуванні захворювань у дітей. Відстежує зміни в карті щеплень, надає допомогу дітям з перинатальною патологією. Проводить лікування інфекційних, запальних захворювань, захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної системи
Лікар Офтальмолог Шевчун Олена Володимирівна на Doc.ua
Олена Володимирівна займається діагностикою та лікуванням захворювань очей, міопії, дакриоцистита, косоокості. Лікар працює за унікальною методикою лікування косоокості плеопто - ортоптичним методом за допомогою призм.
Лікар  Покиданець Ярослав Ярославович на Doc.ua
Тернопіль, вул. Київська 6а/19
Особливе Рамус у работе займає естетична реставрація
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог Петрова Галина Іванівна на Doc.ua
Завідуюча жіночою консультацією, має великий досвід в діагностиці та лікуванні запальних і інфекційних захворювань жіночих статевих органів, захворювань шийки матки, ендокринних порушень у жінок. Спеціалізується також на веденні жінок з невиношуванням вагітності, безпліддям. Консультує зі спостереження вагітності.
Лікар Анестезіолог Тарасов Олексій Васильович на Doc.ua
Лікар вищої категорії, фахівець з інтенсивної терапії та дитячої анестезії.
Лікар Педіатр Ткачова Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Ткачова Тетяна Миколаївна
Тетяна Миколаївна - досвідчений педіатр, який лікує цілий спектр захворювань в області алергології, ревматології, пульмонології та неонатології. Працює з малюками від 0 до 18 років. Доцент кафедри педіатрії № 1 НМАПО ім. П. Л. Шупика.
Лікар Інфекціоніст Смірнов Борис Мстиславович на Doc.ua
Смірнов Борис Мстиславович
Доктор-інфекціоніст, що спеціалізується в області терапії інфекційних хвороб у дітей і дорослих. Проводить діагностику і лікування кишкових, урогенітальних інфекцій, ГРВІ, TORCH, а також захворювань печінки. Займається веденням вагітності і здійснює належний контроль за пацієнтками в разі підозри інфекційного захворювання.
Лікар УЗД-фахівець Головатенко Андрій Валерійович на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії має стаж роботи за фахом понад 22 років. Спеціалізується на відновленні і збереженні репродуктивного здоров'я жінки, супроводі вагітності, діагностиці здоров'я дитини, що знаходиться у внутрішньоутробному стані
Лікар Нарколог Галич Юрій Петрович на Doc.ua
Галич Юрій Петрович
Нарколог з досвідом роботи більше 28 років, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей. Доктор спеціалізується на лікуванні алкоголізму, неврозів, наркоманії Проводить медикаментозне лікування алкогольної та наркотичної залежності