Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки
Ольга Володимирівна - постійний учасник щорічних медичних конференцій, семінарів та курсів. Має колосальний досвід роботи в провідних клініках Києва. Володіє різними методами лікування, такими як промивання носа по Проетцу ( «зозуля»), продування слухових труб, видалення аденоїдів і т.д. Виконує ранню діагностику і лікування всіх поширених захворювань ЛОР-профілю
Сергій Васильович проводить широкий спектр операцій та маніпуляцій у гінекології. Виконує міомектомію лапароскопічним методом, надпіхвову ампутацію матки, гістерорезектоскопію, лапароскопічне видалення кісти яєчника, поліпектомію та ін.
Детский кардиоревматолог высшей категории который занимается диагностикой и лечением сердечных заболеваний у детей. Врач функциональной диагностики второй категории.