Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Гусєв Валентин Вікторович на Doc.ua
Лікар-терапевт і фахівець ультразвукової діагностики вищої категорії надає кваліфіковану допомогу при захворюваннях органів травної, сечовидільної, ендокринної, серцево-судинної і дихальної систем. Проводить детальне УЗ-обстеження для постановки правильного діагнозу на ранніх стадіях
Лікар УЗД-фахівець Гребініченко Ганна Олександрівна на Doc.ua
Гребініченко Ганна Олександрівна
Лікар першої категорії
Анна Олександрівна - Лікар УЗД, Лікар пренатальної діагностики з багаторічним досвідом роботи, здійснює ультразвукове дослідження на всіх термінах вагітності. Виконує спеціалізований огляд при багатоплідній вагітності з акцентом на специфічні ускладнення
Лікар Алерголог, Отоларинголог, Сурдолог, Фоніатр Жданюк Вікторія Костянтинівна на Doc.ua
Вікторія Костянтинівна – отоларинголог експерт для дітей і дорослих, фоніатр, сурдолог, алерголог. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів. Проводить витягання чужорідних тіл, лікує ангіну, фарингіт, риносинусит, ларингіт, тонзиліт, гайморит, отит
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Гаврилюк Яків Якович на Doc.ua
Буча, вулиця Бориса Гмирі 7
Лікар широкого профілю, який займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань внутрішніх органів, а саме серцево-судинних захворювань, хвороб шлунково-кишкового тракту і дихальних органів. Також лікар займається лікуванням інфекційних хвороб, травм і отруєнь. Допомагає відновити самопочуття, нормалізувати роботу організму та підтримувати здоров’я на належному рівні. Здійснює спостереження і оцінку стану здоров'я дорослих і дітей.
Лікар Стоматолог Білінська Наталія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог вищої категорії. Наталія Анатоліївна проводить огляд, призначає план ефективного лікування, займається навчанням гігієни і профілактикою карієсу
Лікар Акушер-гінеколог Чіла Етері Йосиповна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить огляд, кольпоскопію, УЗ-діагностику, ДЕК шийки матки, видалення поліпів шийки матки, встановлення і видалення спіралі. Займається лікуванням аднекситу, ерозії шийки матки, дисплазії шийки матки, поліпів шийки матки, ІПСШ та ін.
Лікар Онколог Стежка Михаил Александрович на Doc.ua
Лікар Логопед Волошина Вікторія Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на логопедії та дефектології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику готовності дитини до шкільного навчання, адаптацію до умов дитячого садка і школи, полегшення проходження кризових періодів розвитку дитини
Лікар Уролог Фурман Александр Васильевич на Doc.ua
Лікар Торакальний хірург Тахтаулов Вадим Вікторович на Doc.ua