Масажист, досвід роботи лікаря складає більше 25 років, що дозволяє ефективно проводити лікувальний і профілактичний масаж (у тому числі у старших пацієнтів, гіпертоніків), а також антицелюлітні програми.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить УЗД лімфатичної системи, щитовидки, гінекологічного профілю, а також пренатальну діагностику, що дає можливість постановки точного діагнозу.
Із 1995 року займається питаннями грудного вигодовування. Керівник Львівського регіонального центру з підтримки грудного вигодовування. Автор двох науково-популярних книг: «Мамина школа», «Вчимося годувати грудьми», наукових статей, що торкаються питань грудного вигодовування.
Рентгенолог вищої категорії проводить всі види рентген-досліджень з загальної і педіатричної рентгенології. Працює на сучасному обладнанні, що дозволяє поставити діагноз максимально швидко і точно
Головний лікар центру «Тарус», кандидат медичних наук, видатний офтальмохірург Сергій Костянтинович за свою клінічну практику виконав понад 20000 операцій на структурах ока. Спеціаліст вперше в Україні впровадив в офтальмохірургічну практику цілий ряд фоторефракціонних лазерних оперативних втручань. Сергію Костянтиновичу належить кілька авторських свідоцтв, а також патент на поліпшену методику лазерної корекції LASIK.
Лікар-терапевт, має вищу категорію, лікує хвороби таких областей медицини, як гастроентерологія і дієтологія, проводить діагностику патологій і призначення терапії. Активно займається науковою діяльністю, кандидат медичних наук.
Лікар-кардіохірург, має вищу категорію, проводить лікування ішемічної хвороби серця (хірургічне), а також тромбоемболії гілок легеневої артерії. Кандидат медичних наук.
Оксана Валентинівна має досвід ведення пацієнтів з різними ендокринопатіями. Проводить терапію гормональних порушень сучасними методами, що включають регуляцію харчування і режиму.
Спеціалізується на проведенні паравертебральних блокад, рефлексотерапії, масажу. Надає консультаційні послуги пацієнтам з питань лікування хвороб неврологічного профілю - міастенії, радикулопатії, парезу, невропатії, хвороб м'язів, безсоння, депресії та ін.
Микола Михайлович має вищу категорію по кардіології. Доктор Гарнага займається веденням хворих, у яких спостерігаються кардіологічні патології, реабілітацією пацієнтів в післяінфарктний період. Для діагностики захворювань використовує добовий моніторинг артеріального тиску, електрокардіограму, електрокардіографію.