Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Захаренко Марина Олегівна на Doc.ua
Запоріжжя, вул. Героїв Сталінграда, 16
Спеціалізується на зняття зубних відкладень, процедурах естетичної стоматології (відбілювання, прикраса, реставрація), лікуванні каріозних уражень зубів (пульпіту, карієсу, періодонтиту), профілактичних процедурах у вагітних, дітей, дорослих, Пародонтологічне лікування.
Лікар Масажист Зарванський Сергій Васильович на Doc.ua
Сергій Васильович як досвідчений масажист володіє всіма видами масажної дії на організм, включаючи лікувальний масаж, масаж при хворобливих станах за частиною органів серцево-судинної системи, дихальної, травної та ін., А також масаж після травм кістково-м'язового апарату і т.п.
Лікар Терапевт Кротова Лілія Миколаївна на Doc.ua
Терапевт, який веде медичну практику понад 30 років. Лілія Миколаївна займається лікуванням різноманітних захворювань, які мають неускладнений перебіг. До компетенції доктора Кротова входить діагностування і подальше лікування хвороб терапевтичного профілю.
Лікар Масажист Колтакова Тетяна Юріївна на Doc.ua
Тетяна Юріївна є досвідченим масажистом для дітей грудного та старшого віку, фахівець має велику практику роботи з немовлятами, виконує всі види масажу, включаючи класичний, лікувальний, профілактичний.
Лікар Ендокринолог Афанасьєв Дмитро Євгенійович на Doc.ua
Дмитро Євгенович лікар-ендокринолог, к.м.н., лікує ендокринні захворювання, порушення обміну речовин, захворювання пацієнтів, які перенесли радіаційний вплив і багато іншого.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Дуб Алла Іванівна на Doc.ua
Лікар надає допомогу при невідкладних станах. Спеціаліст проводить консультативний прийом, займається діагностикою та лікуванням захворювань в області кардіології (розшифровує ЕКГ), органів легеневої системи і шлунково-кишкового тракту.
Лікар Кардіолог Лук'янова Оксана Володимирівна на Doc.ua
Оксана Володимирівна фахівець в області кардіології, лікує захворювання серцево-судинної системи, ішемічні хвороби серця, гіпертонічні хвороби, порушення ліпідного обміну, серцевої недостатності, також лікар розшифровує ЕКГ.
Лікар Педіатр Порошина Оксана Володимирівна на Doc.ua
Одеса, ул. Щорса, 11
Оксана Володимирівна терапевт вищої категорії, займається лікуванням дитячих вірусних захворювань таких як, грип, бронхіт, вітрянка і краснуха.
Лікар Нефролог Бріжаченко Тетяна Павлівна на Doc.ua
Тетяна Павлівна лікар-нефролог, спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань нирок, запальних процесів. Лікує такі захворювання: цистит, уретрит, ниркова недостатність і т.д.
Лікар Анестезіолог Удовиченко Олександр Євгенійович на Doc.ua
Олександр Євгенович - анестезіолог з великим досвідом і високою кваліфікацією, займається підготовкою пацієнтів до оперативного втручання (наркоз), також лікар володіє всіма видами сучасних технологій в області анестезії.