Доктор проводить лікувальний, профіллактіческій, спортивний і дитячий масажі. Також володіє методиками косметичного і лимфодренажного масажу. Приймає пацієнтів віком від трьох місяців.
Виконує такі види масажу, як класичний, оздоровчий масаж тіла, медовий, антицелюлітний, лімфодренажний, спортивний, розслабляючий, дитячий масаж, тейпування
Олексюк Андрій Леонович спеціалізується на масажах. Проводить загальний оздоровчий масаж тіла, спини, верхніх і нижніх кінцівок; масаж обличчя; точковий масаж; лімфодренажний масаж всього тіла. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Андрій Михайлович кваліфікований масажист. Проводить загальний масаж тіла, антицелюлітний масаж, STYX пеленання Aroma Derm, моделюючий ліфтинг обличчя.
Виконує такі види масажу, як: класичний масаж всього тіла, оздоровчий, моделюючий, антицелюлітний, медовий, спортивний, лімфодренажний, розслабляючий, масаж обличчя