Олександр Петрович – лікар гомеопат, терапевт. Спеціалізується на лікуванні різних патологій органів та систем методами нетрадиційної медицини, застосовує класичну гомеопатію. Діяльність керується принципами лікування організму загалом, а чи не окремих симптомів хвороби. Веде прийом пацієнтів, консультує, призначає курс лікування.
Антон Володимирович спеціалізується на лікуванні гінекологічних патологій, ендокринних порушень, алергічних, психосоматичних, аутоімунних захворюваннях гомеопатичними методами. Лікар веде активну наукову і освітню діяльність за допомогою публікацій статей і книг.
Лікар народної медицини, область професійної діяльності - апітерапія (лікування бджолами), фітотерапія (травами), гомеопатія (гомеопатичними препаратами). Для лікування захворювань активно використовує нативну бджолину отруту, підмор, прополіс.
Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Лікар терапевт-гомеопат, застосовує методи біорегуляціонної медицини, фахівець в області терапії хвороб шкіри і алергічних захворювань. Підбирає для пацієнтів індивідуальні схеми лікування.
Класичний гомеопат, лікар нетрадиційної медицини. Надає гомеопатичну допомогу за світовими стандартами. Регулярно відвідує семінари провідних гомеопатів сучасності: Алока Паріка, Аджіта Кулкарни, д-ра Спінеді. прийом ведеться в сучасній клініці, де використовуються якісні препарати європейського виробництва.
Педіатр, гомеопат, займається діагностикою, лікуванням і веденням хронічних і гострих захворювань і патологій у дітей різних вікових груп, дихальної, травної та інших систем організму.
Лікар-дерматовенеролог, гомеопат. Проводить успішне лікування дерматологічних захворювань шкіри, нігтів, волосся. Пройшла додаткову спеціалізацію з клінічної гомеопатії.
Анна Олексіївна займається гомеопатичним лікуванням дорослих, дітей, людей похилого віку. Вона працює з пацієнтами, яким діагностували серцево-судинні патології, порушення шлунково-кишкового тракту, проводить реабілітацію після травм.