Досвідчений лікар-гастроентеролог веде прийом дітей від 1 до 18 років і дорослих. Проводить кваліфіковану діагностику захворювань стравоходу, інтерпретує результати обстежень, призначає необхідну схему лікування і дієтичного харчування. Лікує гострі розлади травлення, харчову алергію, порушення обміну речовин, соматичних хвороб, пов'язаних з розладами харчування
Тетяна Володимирівна спеціалізується на лікування дітей і дорослих із захворюваннями в хронічній або гострій формі виключно за допомогою гомеопатії і веде свою практику в якості сімейного лікаря. Завдяки великому досвіду роботи з новонародженими і грудними дітьми проводить консультації зі спостереження за розвитком малюків. Тетяна Володимирівна - автор 3 публікацій по темі гомеопатії, учасник багатьох міжнародних і вітчизняних форумів, з'їздів з класичної гомеопатії.
Вадим Володимирович Цизов - фахівець в народній і нетрадиційній медицині. Лікар також спеціалізується в психіатрії. Займається лікуванням різних патологічних станів, що протікають в гострій / хронічній формі. З цією метою лікар вдається до використання технік гомеопатії, психотерапії, масажу, рефлексотерапії, кінезітерапії, гірудотерапії
Лікар веде консультативний прийом і займається лікуванням дітей з гострими і хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту: функціональні розлади, патологія гепатобіліарної системи, виразковий коліт, хвороба Крона, спадкові захворювання шлунково-кишкового тракту. Має великий досвід роботи з дітьми всіх вікових категорій. Займається також лікуванням із застосуванням гомеопатії
Лікар-гомеопат вищої категорії, проводить діагностику і лікування захворювань нервової системи, шлунково-кишкового тракту. У сферу її діяльності входить лікування захворювань малого таза у жінок.
Сільвія Юліївна бере активну участь в гомеопатичних конгресах і форумах, володіє методикою іридодіагностики, є кваліфікованим гомеопатом, фахівцем з народної і нетрадиційної медицини.
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Олександр Петрович лікар-гомеопат першої категорії.
Має вищу психологічну освіту. Спеціалізація - клінічна психологія.
Лікар-терапевт першої категорії. Спеціалізація - кардіологія, гастроентерологія, ендокринологія.
Олександр Борисович - кваліфікований отоларинголог, фоніатр, гомеопат. Лікар проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань ЛОР-органів: нежить, отит, синусит, ларингіт, аденоїди, абсцес та ін.