Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Антоновича (Горького), 47
Ганна Олегівна проводить лікування зубів у дорослих і дітей. Діагностує і проводить профілактику стоматологічних захворювань, ендодонтичне лікування кореневих каналів зубів, володіє методикою машинної розробки кореневих каналів з подальшою 3D обтурацією, протезування дефектів зубного ряду, високохудожні реставрації та шинування рухомих зубів.
Лікар-ортопед-травматолог, хірург вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні травм і наслідків травм великих суглобів, травм коліна, спортивних травм, захворювань суглобів. Тарас Григорович проводить малоінвазивну хірургію (артроскопію), ендопротезування великих суглобів. Приймає дорослих та дітей з 9 років.
Лікар стоматолог-ортодонт, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубо-щелепних аномалій і патологій. Варто відзначити, що М. Дарвиш також є кандидатом медичних наук і активним учасників різних тематичних заходів, таких як: науково-практичні конференції місцевого та міжнародного рівнів, лекторії, конгреси та ін.
Бровари, вул. Сергія Москаленка, 41
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить дерматоскопічне дослідження новоутворень шкіри, видалення доброякісних новоутворень (радіохвильове видалення, кріодеструкція); чистку обличчя; пілінги; апаратну косметологію; контурну пластику; ботулінотерапію; мезотерапію. Займається лікуванням таких захворювань, як алергічний, простий контактні дерматити, мікози, акне та акнеформні дерматити, оперізуючий лишай, атопічний дерматит, себорейний дерматит, висівкоподібний лишай, псоріаз, екзема та інфекційних хвороб шкіри – імпетиго, герпес, фолікуліт, контагіозний молюск).
Юрій Сергійович займається видаленням доброякісних новоутворень ЛОР-органів, усуненням сірчаних пробок, промиванням носа (зозуля), ушиванням (ПХО) ран ЛОР-органів. Лікар проводить розтин і лікування паратонзиллярного абсцесу, редресакцію-репозицію кісток носа при переломах і т.д.
Лікар-стоматолог, дитячий стоматолог, фахівець з мікростоматологіі. Веде прийом дорослих пацієнтів і дітей, проводить лікування зубів вагітним. Практикує мінімально-інвазивне лікування.
Олексій Андрійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань вуха, горла та носа у дорослих. Також лікар проводить амбулаторні маніпуляції, великі та малі хірургічні втручання на ЛОР на органах.
Львів, вул. Пилипа Орлика, 4
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Київ, вул. Рейтарська 17А
Ірина Ігорівна діагностує на сучасному обладнанні і лікує різними методами патології рефракції і будь-які інші запальні і дегенеративні захворювання очей у дітей.
Лікар-отоларинголог проводить консультативний прийом дорослих і дітей із захворюваннями ЛОР-органів. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань вуха, горла і носа. Виконує оперативні втручання і амбулаторні методи лікування (пункцію і дренування верхньощелепних пазух, ендоскопічну поліпотоміі, промивання порожнини носа по Проетцу і ін.)