Дитячі лікарі Києва

Олег Миколайович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей з 6 років. Займається лікуванням гострого і хронічного отиту, тонзиліту, фарингіту, захворювань верхніх дихальних шляхів. Виконує промивання пазух носа, лакун піднебінних мигдалин, обробку слизової, видалення сторонніх тіл ЛОР-органів, продування вух і видалення сірчаних пробок
Лікар-отоларинголог приймає дітей від 5-ти років і дорослих пацієнтів. Крім діагностики та лікування пацієнтів з ЛОР-патологіями інструментальними і ендоскопічними методами, лікар вже багато років виконує широкий спектр хірургічних втручань
Вікторія Олегівна має великий досвід лікування хвороб дерматологічного профілю. Призначає терапію захворювань, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень, екзем та інших хвороб шкіри. Встановлює причину випадіння волосся і вугрових висипань на шкірі дітей і дорослих. Крім того, лікар виконує всі види процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Веде прийом для дітей від народження
Олена Володимирівна Січкар є досвідченим психологом-тренером, арт-терапевтом. Вона консультує пацієнтів індивідуально і в парах понад 15 років. Січкар Е. В. спеціалізується на лікуванні різного роду залежностей, розладів психосоматичної природи, депресії, післяпологового стресу.
Спеціалізується в галузі загальної та дитячої дерматовенерології. Володіє техніками лазерної хірургії, апаратної косметології, видалення новоутворень методом кріодеструкції.
Ольга Миколаївна є кваліфікованим лікарем-подологом, який займається лікуванням врослого нігтя, тріщин на стопі, бородавок, гіпергідрозу, оніхомікозу. Проводить апаратний медичний манікюр, видалення нігтя, лімфодренажний масаж, діагностику стопи та інше.
Дмитро Олексійович проводить індивідуальне та сімейне психологічне консультування при тривожно-депресивних станах, кризових і стресових станах, труднощі адаптації, конфліктах з близькими, фобіях, страхах, панічних атаках і ін.
Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних запальних захворювань ЛОР-органів і верхніх дихальних шляхів у дорослих і дітей. Займається лікуванням тонзиліту, риніту, отиту, гаймориту і ін. Виконує промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання порожнини носа по Проетцу, пункцію гайморових пазух, продування слухових труб по Політцеру
Київ, вул. Джона Маккейна, 39
Сергій Олександрович - дипломований лікар, який спеціалізується на педіатрії, терапії, імунології, ендокринології, озонотерапії і біологічній медицині. Займається лікуванням хронічних бактеріальних, вірусних, грибкових і паразитарних інфекцій
Ендокринолог, кваліфікований дієтолог, фахівець з підбору дієт, спортивного харчування та ін. Проводить комплексну терапію діабету, корекцію роботи щитовидної залози, ожиріння, аліментарних порушень, веде вагітних з гормональними хворобами, також займається гінекологічною ендокринологією.