Маріанна Іванівна - УЗД-фахівець, педіатр, дитячий кардіолог. З метою діагностики патологій і захворювань проводить у дітей УЗ-діагностику серця, ЕКГ з розшифровкою. Лікує такі хвороби, як аритмія, хронічна недостатність, хвороби клапанів, ішемічна хвороба серця, міокардит
Консультант-реабілітолог представляє методику клініки «Самозахист організму» і пристрій для профілактики і лікування захворювань хребта «Кипарис». Бере активну участь в міжнародних і національних медичних конференціях з хірургії, нейрохірургії, неврології, кардіології
Кваліфікований дитячий кардіоревматолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи і запальних і інфекційних процесів в суглобах, сполучної тканини, які відображаються на діяльності серця. Реабілітує пацієнтів після хірургічних втручань на серці, викликаних цими захворюваннями
Лікар стоматолог-ендодонт, мікроскопіст веде прийом дорослих і дітей. Проводить терапевтичне лікування хвороб зубів, використовує мікроскоп для лікування зубних каналів, виконує профілактичні заходи для уникнення пульпіту і попередження карієсу
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, патронаж новонароджених, вакцинацію, консультування з грудного вигодовування, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології педіатричного профілю
Стоматолог-ортодонт, один з кращих ортодонтів України. Займається виправленням прикусу і неправильного положення зубів, використовуючи пластинки, брекети, капи. Практикує методику вирівнювання зубів у дорослих без брекетів. Активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі. Є одним з небагатьох сертифікованих ортодонтів України, які працюють за методикою Інвізілайн - вирівнювання зубів в будь-якому віці за допомогою прозорих індивідуальних кап.
Дитячий і дорослий лікар-дерматовенеролог, професійна спеціалізація - консультація, діагностика та лікування захворювань венеричною природи, рідкісних і поширених дерматозів, акне і акнеформних дерматозів, видалення новоутворень шкіри і т.д.