Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Автор 15 наукових друкованих праць і доповідей на міжнародних науково-практичних конференціях, лікар-педіатр займається ранньою діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів у дітей різного віку. Доктор володіє методиками оцінки фізичного і психічного розвитку
Київ, пр-т Володимира Івасюка 4, корп. 6 (колишній пр-т Героїв Сталінграда)
Київ, вул. Євгена Чикаленка, 20-А
Київ, вул. Сверстюка, 6А
Лікар проводить ортодонтичне лікування знімними і незнімними ортодонтичними апаратами, займається лікуванням аномалій розмірів та форми зубів, сверхкомплектних зубів, патологій прикусу
Київ, ул. Вадима Гетьмана 1-А
Микита Анатолійович - ЛОР-лікар, хірург-оториноларинголог, дитячий ЛОР. Надає такі послуги як: медичне консультування дітей та дорослих, діагностика та лікування патологій ЛОР-органів. Лікар виконує всі базові ЛОР процедури: промивання по Проетцу, репозиція кісток носа, ендоскопічна катетеризація слухової труби, вазотомії та інше. Також проводить оперативне лікування ЛОР-органів.
Доктор Євдокименко О.О. займається терапією вроджених відхилень формування сечостатевої системи, запальних процесів, інфекцій. Олексій Олексійович проводить необхідні оперативні втручання, консервативне лікування, диспансеризацію.
Даний фахівець є експертом в питаннях превентивної медицини, а також діагностики і лікування захворювань серцево-судинної системи. Варто згадати і те, що Ярослав Юрійович має практичний досвід лікування у випадках невідкладних станів і є автором безлічі статей з медицини для тематичних і публіцистичних видань
Уважний, чуйний лікар. Володіє всіма діагностичними та лікувальними методиками в отоларингології, призначає лікування захворювань вуха, горла і носа найсучаснішими медикаментозними засобами, що скорочує терміни лікування і попереджає розвиток ускладнень. Веде прийом дорослих і дітей з 5 років.
Дитячий масажист працює з дітьми з перших днів життя. За допомогою масажу вирішує проблему підвищеного тонусу, дисплазії тазостегнових суглобів, недорозвинення ядер у маленьких, дистонії, кривошиї, сколіозу, сколіотичної постави, неврологічних захворювань у дітей і дорослих, затримки розвитку, дитячого церебрального паралічу, деформації стоп, відновлення після травм і ін. Веде інструктажі та консультації для молодих мам
Ганна Олегівна доктор загальної практики, сімейний лікар. Займається діагностуванням та лікуванням таких захворювань як: бронхіт, пневмонія, ГРВІ, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, стенокардія, ХОЛЗ, цукровий діабет 2-го типу, остеоартроз, езофагіт, ГЕРХ, хронічний гепатит, варикозна хвороба та ін.
Лікар-дерматолог приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Лікує такі шкірні захворювання як дерматит, еритразма, вугрі, грибоподібний мікоз, різні види лишаю, себореї, коросту, контагіозний молюск та ін. Також проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри методом кріодеструкції
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ангіна, грип, риніт, панкреатит, бронхіт, цистит