Дитячі лікарі Києва

Дитячий масажист працює з дітьми з перших днів життя. За допомогою масажу вирішує проблему підвищеного тонусу, дисплазії тазостегнових суглобів, недорозвинення ядер у маленьких, дистонії, кривошиї, сколіозу, сколіотичної постави, неврологічних захворювань у дітей і дорослих, затримки розвитку, дитячого церебрального паралічу, деформації стоп, відновлення після травм і ін. Веде інструктажі та консультації для молодих мам
Ганна Олегівна доктор загальної практики, сімейний лікар. Займається діагностуванням та лікуванням таких захворювань як: бронхіт, пневмонія, ГРВІ, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, стенокардія, ХОЛЗ, цукровий діабет 2-го типу, остеоартроз, езофагіт, ГЕРХ, хронічний гепатит, варикозна хвороба та ін.
Лікар-дерматолог приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Лікує такі шкірні захворювання як дерматит, еритразма, вугрі, грибоподібний мікоз, різні види лишаю, себореї, коросту, контагіозний молюск та ін. Також проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри методом кріодеструкції
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ангіна, грип, риніт, панкреатит, бронхіт, цистит
Лікар спеціалізується на терапії, фізичній і реабілітаційній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування
Григорій Миколайович - лікар загальної практики, сімейний лікар
Лікар веде прийом дорослих та дітей. Лікує: біль у спині (дорсалгія), біль у шиї (цервікалгія), остеохондроз, протрузія міжхребцевого диска, міжхребцева грижа, запалення сідничного нерва (ішіас), коксартроз, гонартроз, сколіоз, бурсит, кіфоз, лордоз та інші . Проводить реабілітацію після: видалення міжхребцевої грижі, операції із заміни суглобів, травм, переломів, ДТП, інсультів.
Дарина Олександрівна - аспірант ЛОР-інституту, проводить амбулаторний прийом ЛОР-пацієнтів дорослих і дітей від 12 років, лікування згідно сучасних протоколів та дотримання принципів EBM. Лікує захворювання та надає такі послуги, як: ішемізація слизової оболонки носа, ПХО рани та перев’язки, розтин фурункула зовнішнього слухового ходу та вушної раковини або носа, пункція верхньощелепної пазухи, промивання носової порожнини по Проетцу ("кукушка"), продування слухової труби по Політцеру, катетеризація слухової труби (інсталяція лікарських речовин), пневмомасаж барабаної перетинки, вливання лікарських засобів в гортань, видалення стороннього тіла з порожнини носа/вуха/ гортані, коагуляція судин порожнини носа з анестезією, зняття та накладання швів, розкриття та дренування паратонзилярних та парафарингельних абсцесів, видалення атером, зупинка носових кровотеч, репозиція кісток носу, радіохвильова вазотомія носових раковин.
Київ, вул. Вадима Гетьмана, будинок 1-А
Тетяна Миколаївна дитячий лікар-стоматолог, приймає дітей від 1 року. Спеціалізується на лікуванні гінгівіту, пародонтиту, карієсу, пульпіту молочних і постійних зубів, захворювань слизової оболонки порожнини рота. Проводить рентгенологічне обстеження зубів.
Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 16 А (ТЦ «Горизонт», 2-й поверх)
Ярина Ярославівна практикує методи арт-терапії та гештальт підхід. Надає психологічну допомогу при підвищеній тривожності, страхах, невротичних розладах, проблемах взаємодії у колективах та сім'ї. Займається розвивально-корекційною роботою при порушеннях психічного розвитку. Проводить психологічне консультування батьків з питань розвитку та виховання дітей.