Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Сирецька, 32
Микола Всеволодович лікар-фахівець з дитячої та дорослої оториноларингології. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ЛОР-органів, а також різного роду операцій в вусі, носі, гортані.
Київ, вул. Воскресенська, 16 (ЖК Паркові Озера)
Лікар-ортодонт займається комплексною ортодонтичною діагностикою, читанням телерентгенограм і КТ, лікуванням всіх видів патологій прикусу та положення окремих зубів, застосовуючи знімну і незнімну ортодонтичну апаратуру, міофункціональну терапію, дихальну гімнастику. Також доктор виконує лікування проблем скронево-нижньощелепного суглоба і м'язових дисфункцій, бруксизма. Займається профілактикою стоматологічних захворювань у дітей і дорослих
Київ, бульвар Тараса Шевченка, 1.
Тетяна Ігорівна – лікар дерматовенеролог, трихолог. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри. Також лікар проводить дерматоскопію та трихоскопію.
Спеціаліст в області терапевтичної, а також загальної стоматології, проводить відбілювання Air Flow, художні реставрації, гігієну порожнини рота і зубів, лікування карієсу.
Наталія Костянтинівна володіє сучасними методиками діагностики та лікування захворювань шкіри. Має навички з інтенсивної косметології. Спеціалізується на терапії таких шкірних захворювань, як алергодерматози, акне, дерматит, грибкові ураження, гнійничкові, вірусні захворювання, гіпергідроз і ін. Проводить результативне лікування початкових стадій андрогенетических алопецій у чоловіків і жінок.
Доктор проводить прийом дорослих і дітей від 2-х років із захворюваннями ЛОР-органів (тонзиліти, фарингіти, ларингіти, отити і т.д.). Проводить амбулаторні процедури: від видалення сірчаних пробок з вуха до видалення сторонніх тіл. Застосовує в лікуванні фотодинамічної терапії (ФДТ)
Педіатр проводить огляд новонароджених, а також дає рекомендації по харчуванню та догляду за дітьми першого року життя і старше. Лікар проводить діагностику і лікує інфекційні захворювання і хвороби респіраторної системи, дерматологічні проблеми
Спеціаліст, який займається вирішенням проблем психологічного характеру у пацієнтів дитячого віку, застосовуючи сучасні методики по їх усуненню. Також Ірина Андріївна консультує батьків в питаннях психологічного стану їх дітей
Лікар-педіатр проводить повний збір анамнезу захворювань, оглядає пацієнтів і використовує в дослідженнях такі методики, як пальпація, перкусія, аускультація та інші. Оцінює фізичний розвиток дитини, визначає гармонійність розвитку. Дає консультації по грудному вигодовуванню, проводить лекції для батьків з приводу раціонального харчування дітей від 0-до 18 років
Веде дітей з періоду народження і до 18 років: огляд, консультація, рекомендації з проведення профілактичних заходів, лікування захворювань. Проводить промивання сірчаних пробок, отоскопію, антропометрії, пальпацію, перкусію, аускультацію. Вакцинує маленьких дітей. Лікує екзантему (висип), кишкові інфекції