Дитячі лікарі Києва

Лікар-ортодонт веде дитячий і дорослий прийом. Професійно усуває відкритий, глибокий, перехресний прикус у дорослих і зростаючих пацієнтів. Діагностує і лікує патології зубного ряду, запальні процеси зубів і ясен. Здійснює підбір і установку брекет-систем, виготовлення ретейнер
Доктор спеціалізується на офтальмології. Лікує такі захворювання, як: короткозорість, далекозорість та астигматизм, пресбіопію. Проводить контроль міопії, лазерну корекцію зору, контактну корекцію всіх видів рефракційних порушень.
Лікар проводить консультації, призначає лікування та розписує графік вакцинації дітям від народження до 18 років. Консультує стосовно грудного годування.
Лікар стоматолог. Надає всі види стоматологічних послуг. Проводить гігієнічну чистку, імплантацію зубів, лікування ясен, відбілювання і пломбування зубів, реставрацію та хірургічне лікування зубного ряду.
Лисюк Ганна Леонідівна
Лікар другої категорії
Лікар-психолог. Спеціалізується на дитячій, сімейній психології, роботі з деструктивними емоційними станами, психосоматичних розладах, легких депресивних станах
Лікар спеціалізується на отоларингології. Здійснює консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі та хронічні захворювання ЛОР-органів. Проводить розтин паратонзилярних абсцесів, фурункулів присінка носа, ушивання м'яких тканин обличчя, вуха, редресацію кісток носа, промивання лакун піднебінних мигдаликів, промивання порожнини носа по Проєтцу. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів.
Тетяна Леонідівна – лікар дерматовенеролог, косметолог. Веде прийом дорослих та дітей. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Виконує дерматоскопію.
Лікар веде успішну психологічну практику в когнітивно – поведінковому напрямі, який є одним з найефективніших та науково – доказових методів роботи з розладами харчової поведінки. В своїй роботі дотримується чітких протоколів, але розглядає кожну людину як особистість, яка потребує індивідуального підходу.
Закінчила Національний медичний університет імені Богомольця, проходила спеціалізацію в Національному університеті охорони здоровʼя України імені П. Л. Шупика. Навички та вміння: ведення фотопротоколу; діагностика різних ортодонтичних патологій; аналіз ТРГ, КТ, ОПТГ, діагностичних моделей; комплексний підхід у лікуванні; робота з 3-D моделями; робота з різноманітними видами брекет-систем, елайнерами; робота з дитячими апаратами.
Валерія Володимирівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірно-венерологічних хвороб. Проводить також роз'яснення лікаря онлайн (вторинне), дерматоскопію, обстеження лампою Вуда, апаратну діагностику шкіри обличчя, плазмоліфтинг шкіри голови, радіохвильове/лазерне або класичне видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок, мозолів та ін. (дерматологія), тощо.