Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Декабристів, 7, каб. № 26 (за Екомаркетом приміщення «GoBeauti»)
Наталя Євгенівна — подолог, спеціалізується на медичному педикюрі усіх типів складності. Займається лікуванням синдрому діабетичної стопи, грибкових інфекцій (оніхогрифозу, оніхомікозу, оніхолізису), врослих нігтів та ін. Виконує протезування нігтьової пластини
Лікар-психіатр, дитячий психіатр, гіпнотерапевт, провідний фахівець з РПП (розладів харчової поведінки) таких як: нервова анорексія і булімія, компульсивне переїдання, зайва вага в результаті психогенного переїдання або обжерливості. Консультує пацієнтів з харчовими розладами, залежністю від їжі, тривожним станом
Лікар займається консультуванням і лікуванням часто хворіючих дітей із захворюваннями верхніх і нижніх дихальних шляхів, веде диспансерні групи. Допомагає попередити розвиток алергічних захворювань і займається лікуванням дітей з уже сформованою алергічної патологією. Проводить дітям специфічні масажі і дихальну гімнастику
Молотов Олександр Вікторович
Лікар отоларинголог вищої категорії. Займається профілактикою і лікуванням риніту, гаймориту, синуситу, тонзиліту, фарингіту, ларингіту, отиту. Видаляє радіохвильовим методом доброякісні новоутворення ЛОР-органів, проводить кріотерапію. Надає допомогу у видаленні чужорідних тіл з носа і глотки. Автор 13 друкованих праць, 2 патентів
Веде прийом дорослих пацієнтів, дітей. Професійні інтереси - лікування запальних захворювань (гостра / хронічна стадія), алергій ЛОР-органів. Проводить промивання по Проетцу, пункцію в пазухи, продування по Політцеру, видалення сірчаних пробок, промивання мигдалин.
Доктор Лі спеціалізується на терапії отоларингологічних захворювань гострої і хронічної форми, включаючи фарингіти, отити, ларингіти, риніти та інші суміжні патології.
Доктор Бурносова Н.І. тривалий час завідувала ЛОР-службою міської поліклініки Деснянського р-ну, володіє повним спектром маніпуляцій і процедур в практиці ЛОРа. За свою діяльність Надія Іванівна неодноразово удостоювалася Почесних грамот та офіційних подяк.
Костянтин Георгійович проводить консультативні прийоми з питань проблем дерматологічного характеру. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних патологій, займається ретельною підбіркою і призначенням схеми необхідної терапії. У своїй практиці використовує сучасні та якісні методики лікування шкірних захворювань
Може проводити лікування навіть в самих неординарних випадках, активно впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі
Цибульський Юрій Васильович
Київ, ул. Кошица, 7-А
Отоларинголог вищої категорії проводить консультації, діагностику і лікування захворювань глотки, гортані, вух, верхніх дихальних шляхів. Лікар виконує професійні маніпуляції і невеликі оперативні втручання при лікуванні лор-органів. У Віталія Олександровича великий практичний досвід в медицині