Оксана Володимирівна займається наданням реанімаційної допомоги недоношеним, а також новонародженим дітям, які мають різні патології, аномалії і вади розвитку серця до операції і після проведеного хірургічного втручання.
Кваліфікований фахівець, який займається проведенням різних спеціалізованих процедур в області реаніматології і анестезіології, таких як: аналіз результатів лабораторних, функціональних і спеціальних методів дослідження, вибір виду та методу анестезії, а також анестезіологічне забезпечення операцій
Юлія Антонівна займається забезпеченням анестезіологічного супроводу оперативного втручання в галузі офтальмології, ЛОР-патології, абдомінальній хірургії та при проведенні ендоскопічних маніпуляцій. Веде прийом дітей з 2 до 18 років
Лікар спеціалізується на анестезіології та реаніматології. Проводить повний спектр анестезіологічного забезпечення: тотальна внутрішньовенна анестезія зі спонтанним диханням/з ШВЛ з усіма сучасними засобами для наркозу; седація/медикаментозний сон. Веде прийом для дітей з 15 років
Лікар-анестезіолог, володіє сучасними методами анестезії у дітей та дорослих. Спеціалізується на лікуванні при важких станах, проведенні реанімації і надання невідкладної допомоги.
Ірина Валеріївна займається ведення недоношених дітей з низькими показниками маси тіла, вродженими вадами серця, недостатність дихальної функції, а також виконує всі анестезіологічні маніпуляції.
Тетяна Миколаївна забезпечує проведення всього спектру анестезіологічних маніпуляцій, налагоджує ентеральне і парентеральне харчування в разі вроджених серцево-судинних вад у дітей та ін.
Лікар-анестезіолог, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань на серці та судинах. Працює з пацієнтами різного віку, знаходячи індивідуальний підхід до кожного хворого.
Лікар-педіатр і дитячий анестезіолог надає екстрену медичну допомогу пацієнтам з гострими патологіями травної і дихальної систем, алергічними реакціями. Застосовуючи консервативні методи і інтенсивну терапію лікує вірусні та інфекційні дитячі захворювання. Компетентна в питаннях імунопрофілактики
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії.
Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.