Харків

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Павленко  Михайло  Іванович на Doc.ua
Стоматолог, який завдяки своєму багаторічному досвіду допомагав й продовжує допомагати багатьом людям повертати посмішку, відновлювати функції жування, лікувати карієс та його наслідки, а також видаляти зуби у випадках, коли врятувати їх неможливо
Лікар Стоматолог, Стоматолог-хірург Баранова  Тетяна  Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-стоматолог, практичною діяльністю займається з 2012 року, постійно проходить курси, майстер-класи та різноманітні тренінги, удосконалює свої навички та знання. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни, лікування гінгівіту, пломбування зубів, лікування кореневих каналів, реставрації зубів, відбілювання зубів. Тетяна Володимирівна лікує такі захворювання, як пародонтит, гінгівіт, карієс, пульпіт та первинний періодонтит.
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-терапевт Абдельрахман  Манаф  Майфера на Doc.ua
Стоматолог, який, незважаючи на свій ще невеликий досвід, допомагає робити посмішки здоровішими, а людей щасливішими - завдяки постійному розвитку та вдосконаленню своїх навичок
Лікар Стоматолог-хірург Леонов Володимир Сергійович на Doc.ua
Лікар-стоматолог-хірург-імплантолог. Спеціалізується на імплантації зубів, видаленні зубів, кістній пластиці.