Займається з дітьми, у яких діагностовано загальне недорозвинення мови, недорозвинення мови (фонетико-фонематичні), дисграфія, дизартрія, ринолалія, дислалія.
Надає корекційну допомогу дорослим/дітям з порушенням темпу мови, а також з порушеннями звуковимови.
Онкоуролог першої категорії. Спеціалізується на виявленні та подальшому лікуванні раку передміхурової, сечового міхура, сечоводів, статевого члена, пухлин яєчок, нирки і її миски.
Спеціаліст по нейроофтальмології - займається лікуванням оптичної нейропатії, невриту в зоровому нерві, набряку диска зорового нерва, ністагму, птозу, блефароспазму. Також доктор Вервейко займається підбором контактних лінз / очок, проводить інструментальну діагностику очей.
Стоматолог, який допоможе зробити посмішку більш яскравою та здоровою, завдяки професійному чищенню, відбілюванню та догляду за яснами. Лікар також виконує плазмоліфтинг для оновлення шкіри обличчя та зміцнення волосся, роблячи вигляд ще кращим
Наталія Олександрівна косметолог-естетист. Вона виконує будь-які процедури для професійного догляду за шкірою обличчя, також проводить корекцію і збільшення губ, контурну пластику і лікує вугровий висип, псоріаз і т.д.