Приватні лікарі Харкова

Давид Симонович фахівець з фізичної реабілітації. Проводить заняття на профілакторі Євмінова, спеціалізується на методах кінезітерапії, мануальної терапії, розробці суглобово- м'язової гімнастики, всіх видах масажу (лікувальний і профілактичний).
Харків, пр-т. Науки, 77
Висококваліфікований пульмонолог Антоніна Євгенівна є фахівцем широкого кругозору, в поле її інтересів входять питання і проблеми терапії патологічних станів в пульмонології, алергологи, кардіології, лікаря належить більше 10 публікацій і статей, 2 патенти.
Харків, вул. Роганська, 3
Лікар стоматолог, спеціалізація якого - терапевтична стоматологія - припускає проведення мікропротезування, відбілювання і прямої реставрації зубів, а також ендодонтичного лікування. Ефективно лікує пульпіт, періодонтит, пародонтоз, глосит, стоматит та ін.
Харків, вул. Полтавський шлях, 152
Доктор Харченко має багаторічний досвід ведення пацієнтів з хронічними і підгострими патологіями серцевого м'яза і судинного русла первинного, метаболічного, ішемічного та інфекційного характеру.
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Токар А.А. є логопедом з досвідом, фахівцем з корекції порушень мовлення і розвитку у дітей з такими проблемами, як алалія, дизартрія, ринолалія, затримка розвитку мови. Також Ганна Олександрівна працює з дітьми з порушеннями з розряду аутистичних і синдромом Дауна.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, дитячий гінеколог 1 кваліфікаційної категорії, лікар УЗД. Член Української асоціації лікарів дитячої та підліткової гінекології, Європейської асоціації педіатричної та підліткової гінекології, Асоціації гінекологів - ендокринологів України. Яна Сергіївна проводить огляд та консультацію жінок починаючи з народження. Лікує запальні захворювання жіночих статевих органів( сальпінгоофорити, інфекції, що передаються статевим шляхом у тому числі і хронічні, контактні цистити), порушення менструального циклу різної етіології (дисменореї, маткові кровотечі, болючі менструації, нерегулярні менструації), метаболічні порушення (ендокринна патологія, зайва вага, СПКЯ, набряки), тощо.
Прокопюк Олександра Вікторівна
Лікар першої категорії
Лікар є фахівцем в області онкогінекології. Консультує жінок, які зіткнулися з проблемами онкології гінекологічної сфери, використовує різні інвазивні і неінвазивні методи лікування, підбирає адекватну схему гормонотерапії, здійснює курацію пацієнта протягом усього курсу лікування.
Подушка Ірина Ігорівна
Лікар першої категорії
Харків, пр-т Московський, 21
Лікар спеціалізується на неврології, ботулінотерапії. Проводить електроміографію (стимулюючі, тонізуючі, електроанальгетичні програми) БОС-терапія атрофічних м'язів, УЗД з доплером — навігація м'язів. Займається лікуванням захворювань нервової системи за допомогою препаратів ботулінічного токсину типу А
Харків, вул. Слов'янська, 8
Область професійних інтересів - надання консервативного лікування каріозних пошкоджень зубів, а також їх наслідків.
Харків, пр. Московський, 137, 5 поверх
Лікар стоматолог, фахівець працює в галузі реставрації зубів (естетичної), проводить шинування, ендодонтичне лікування, протезування зубів, протезування на імплантатах і знімне протезування.