Приватні лікарі Харкова

Борисюк Аліна Миколаївна
Лікар другої категорії
Лікар-педіатр веде консультативний прийом батьків маленьких пацієнтів. Проводить діагностику і призначення схеми лікування при дитячих захворюваннях. Лікує захворювання дихальних шляхів, нирок, шлунково-кишкового тракту. Проводить терапію патологій оториноларингологічного профілю
Лікар-терапевт проводить консультації, огляд пацієнтів. Для визначення точного діагнозу збирає анамнез, проводить зняття і розшифровку електрокардіограми. Лікує такі захворювання, як: бронхіт, гіпертиреоз, гіпотиреоз, грип, ларингофарингіт, нецукровий діабет, ожиріння, ГРВІ, цукровий діабет, артеріальна гіпертензія, бронхіоліт, пневмонія, стенокардія, тонзиліт
Лікар спеціалізується на мамології. Консультує з питань розвитку молочних залоз, проводить УЗД молочних залоз, пальпацію, здійснює цитологічне дослідження виділень з соска. Веде прийом для дорослих
Сергій Володимирович - спеціалізується на ортопедичній стоматології, а саме протезування на зубах, на імплантах, знімних протезах, капи. Лікар проводить зняття зубних відкладень, постановку пломб, художню реставрацію, професійну гігієну порожнини рота, шинування , препарування під всі види ортопедичних конструкцій.
Займається введенням прикорму, складанням календаря щеплень, контролем його дотримання, лікуванням хвороб, які мають неускладнений перебіг. Сенаторова А. В. має вчений ступінь кандидата медичних наук.
Паріко Мерабович лікує такі захворювання і стани, як: артрит та артрози, тендинопатії, епікондиліти, повний та частковий розрив сухожилків, переломи, бурсит
Харків, площа Конституції, 1
Олександра Олександрівна сімейний консультант, спеціалізується на вирішенні і наданні консультацій з питань емоційних проблем у дітей, підлітків таких як, гіперреактивність, тривожні стани, панічні атаки, агресивність і т.д.
Харків, Вул. Піщана, 11
Проводить лапароскопічні, малоінвазивні операції, ультразвукові дослідження сечостатевої системи для діагностики і лікування таких патологій і захворювань, як: сечокам'яна хвороба, доброякісна гіперплазія передміхурової залози, гідронефроз (гідронефротична трансформація нирки), нефроптоз, кісти нирок, стриктура сечоводу, уретри, пухлини сечового міхура, передміхурової залози, нирок і сечоводів, варикоцеле, захворювання зовнішніх статевих органів у чоловіків і нетримання сечі у жінок
Харків, вул. Кооперативна, 5
Володіє різними методами ендодонтичного і терапевтичного лікування карієсу і його ускладнень, а також інших захворювань. Займається естетичної реставрацією зубів.
Харків, вул. Культури, 26
Орхан Рафікович займається ортопедичним і терапевтичним лікуванням зубів. Проводить реставрації і діагностує хвороби зубів. Виступає з доповідями на конференціях, читає лекції.