Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Цвіркун Олег Олегович на Doc.ua
Спеціалізується на усуненні неправильного прикусу і вирівнювання зубного ряду за допомогою постановки кап, пластин і брекетів. Здійснює мікропротезування, знімне/незнімне протезування, бюгельне протезування, протезування на імплантатах.
Лікар Масажист, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Зейналова Фіруза Алісогораївна на Doc.ua
Зейналова Фіруза Алісогораєвна має досвід роботи тренером, лікарем спортивної медицини та ЛФК. Виконує масаж всіх типів і має окрему спеціалізацію з дерматовенерології.
Лікар Терапевт Пильова Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, ендокринної системи та органів травлення
Лікар Стоматолог Трунов Іван Андрійович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, область професійної діяльності - всі типи знімних і незнімних протезів зубного ряду, протезування на імплантатах, включаючи установку безметаллових і металокерамічних коронок, вінірів, бюгельних протезів.
Лікар Масажист Ткаченко Олена на Doc.ua
Керує школою тайського масажу, є інструктором в Федерації Йоги України. Володіє методиками тайського масажу, рефлексотерапії, ароматерапії.
Лікар Педіатр Ткачук Любов Миколаївна  на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-педіатр. Консультує з приводу вигодовування, складає індивідуальні графіки вакцинації, призначає профілактичні огляди, консультує здорових дітей першого року життя. Лікує бронхолегеневі патології, захворювання шлунково-кишкового тракту, займається лікуванням і реабілітацією недоношених дітей.
Лікар Косметолог Ігнатова Катерина Олегівна на Doc.ua
Лікар-косметолог, спеціалізується на апаратній, практичної і ін'єкційної косметології. Катерина Олегівна закінчила Національний фармацевтичний університет і в даний час працює з передовими препаратами і методиками anti-age і естетичної медицини.
Лікар Масажист Базарова Світлана Володимирівна на Doc.ua
Спеціалізується на проведенні терапевтичного масажу тіла, обличчя. Також проводить лімфодренажний масаж ніг, класичний масаж тіла.
Лікар Реабілітолог Кучеренко Антон Сергійович на Doc.ua
Спеціаліст має широкі пізнання в області спортивної медицини, що дозволяє проводити висококваліфіковану реабілітацію пацієнтів після спортивних травм. Також Антон Сергійович займається проблемами порушення постави у дітей і дорослих. Проводить заняття лікувальної фізкультури і кінезіотерапії.
Лікар Педіатр Мальцева Антоніна Сергіївна на Doc.ua
Антоніна Сергіївна лікар-педіатр з досвідом в сфері більше 5-ти років. Проводить діагностику та лікування захворювань у дітей. Консультант з грудного вигодовування.