Пройшов спеціалізацію з ортопедичної стоматології, імплантології, загальної стоматології. Також займається ендодонтією, реставраціями, мікропротезуванням.
Олександр Олександрович - фахівець в ортопедичної стоматології: терапія зубних каналів, зняття травми твердих тканин зубів і пульпи, відновлення, протезування зубів тощо.
Кваліфікований фахівець в області реабілітології і кінезіології, до пріоритетних напрямків роботи якого входить лікування деформацій різних частин тіла (сколіоз, дисплазія тазостегнових суглобів, варусна деформація і т. д.), а також порушень темпів фізичного розвитку
Стоматолог-терапевт. Проводить діагностику і лікування всіх видів карієсу і його ускладнень. До Патімат Османівни можна звернутися за послугами з професійної гігієни порожнини рота, естетичної реставрації зубів. Успішно лікує пародонтит, пульпіт, періодонтит.
Займається з дітьми, у яких діагностовано загальне недорозвинення мови, недорозвинення мови (фонетико-фонематичні), дисграфія, дизартрія, ринолалія, дислалія.
Надає корекційну допомогу дорослим/дітям з порушенням темпу мови, а також з порушеннями звуковимови.
Онкоуролог першої категорії. Спеціалізується на виявленні та подальшому лікуванні раку передміхурової, сечового міхура, сечоводів, статевого члена, пухлин яєчок, нирки і її миски.
Спеціаліст по нейроофтальмології - займається лікуванням оптичної нейропатії, невриту в зоровому нерві, набряку диска зорового нерва, ністагму, птозу, блефароспазму. Також доктор Вервейко займається підбором контактних лінз / очок, проводить інструментальну діагностику очей.