Артем Анатолійович лікар-проктолог, хірург зі стажем роботи понад 6 років.
Чудовий фахівець, який проведе діагностику, профілактику і лікування проктологічних захворювань. Лікар товариський і доброзичливий. До кожного пацієнта Артем Анатолійович завжди знайде індивідуальний підхід.
Доктор займається профілактикою і лікуванням захворювань сечостатевої системи. Досконало володіє навичками практичного лікаря: масаж простати (ЛОД терапія), урофлоуметрія, УЗД сечовивідної системи, статевої системи.
Доброї доби!
Мене звуть Артем. Я майстер класичного масажу з освітою фізичного терапевта.
Займаюсь масажем вже понад п'ять років.
Також постійно вивчаю різні нові техніки.
Все свідоме життя у спорті, 8 років займався стріляниною з лука, 2 роки боксом, і досі займаюся у тренажерному залі.
Вважаю, що масаж та фізичні вправи це головне для побудови гарного самопочуття та міцного здоров'я.
Олексій Валерійович спеціалізується на віковій та педагогічній психології. Має 6 років досвіду в реабілітації і психологічній корекції. Психолог більше 5 років працює з методикою дельфінотерапії, надаючи допомогу дітям від 2 років і дорослим. Займається лікуванням затримки мовного, психомовного розвитку, моторно-рухових порушень. Консультує з питань акцентуації характеру, міжособистісних проблем.
Лікар-невролог. Надає лікувально-діагностичні послуги за неврологічним профілем. Лікує захворювання пов'язані з ураженням центральної та периферичної нервової системи, патологіями хребта і суглобів, епілепсію, судинною патологією.
Анна Олександрівна проводить консультації з усіх стоматологічних захворюваннях, становить комплексний план лікування, проводить терапевтичне лікування зубів і ясен, кореневих каналів, пародонтологічного лікування, апаратну ультразвукову чистку і відбілювання зубів. Також доктор встановлює металокерамічні коронки, здійснює Vector-терапію та плазмоліфтінг.