Займається ремінералізуючою терапією при поверхневому карієсі, установкою пломб при середньому і глибокому ураженні карієсом, лікуванням і видаленням нервів в запущеній стадії пульпіту.
Проводить лікування дерматологічних та венерологічних захворювань. Діагностика та ідентифікація різних шкірних новоутворень за допомогою дерматоскопії.
Сергій Юрійович є фахівцем з ортопедичної стоматології, який безперервно підвищує рівень професійної підготовки. Також доктор Кобзєв регулярно вдосконалює теоретичні знання в області медицини.
Спеціаліст по логопедії та дефектології. Лікує у дітей афазію, заїкання, дислексію, дисграфію, недорозвинення мови (загальне), алалія, фонетико-фонематичні недорозвинення мови.
Наталія Олександрівна виконує нейро-седативний, рефлекторний, лікувальний масаж, коригує фігуру за допомогою антицелюлітного масажу. Пройшла курси по структурної остеопатії, краніосакральної терапії, менеджменту спастичності.
Валерія Володимирівна - фахівець в області терапевтичної стоматології. Проводить чистку зубної емалі ультразвуком, шинування зубів при зайвій рухливості, лікування кореневих каналів. Консультує пацієнтів з чутливими зубами.