Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень. Проводить реставрацію зубів під мікроскопом і лікує кореневі канали
Вікторія Ярославівна проводить підтримуючу терапію у вигляді масажу і ЛФК при таких захворюваннях і патологіях, як: остеохондроз, радикуліт, невралгія, бронхіальна астма, хронічний бронхіт, слабкість м'язів тазового дна
Лікар акушер-гінеколог. Займається лікуванням запальних захворювань жіночої репродуктивної системи, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Проводить кольпоскопію, радіохвильове лікування патології шийки матки. Консультує з питань планування сім'ї.
Лікар-педіатр другої категорії. Надає кваліфіковану допомогу в усуненні захворювань дитячого віку. Спеціалізується на бронхо-легеневих захворюваннях, інфекційних захворюваннях.
Євгенія Олександрівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікує такі захворювання як: гінгівіт, карієс, пародонтоз, зубний камінь, пульпіт, періодонтит, пародонтит. Також лікар проводить відбілювання та реставрацію всіх груп зубів.
Наталія Олександрівна косметолог-естетист. Вона виконує будь-які процедури для професійного догляду за шкірою обличчя, також проводить корекцію і збільшення губ, контурну пластику і лікує вугровий висип, псоріаз і т.д.