Юлія Юріївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри і волосся. Проводить діагностику шкіри голови, волосся, невусів (трихоскопія, дерматоскопія), виконує біоревіталізацію, плазмотерапію, мезотерапію, ботулінотерапію. Займається лікуванням дерматитів, акне, трихопатії у дітей та ін.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Фахівець виконує естетичні та апаратні процедури для покращення стану шкіри, збереження молодості та усунення косметичних недоліків. Підбирає індивідуальні методи догляду відповідно до потреб пацієнта.
Ольга Володимирівна займається проведенням процедур догляду за шкірою обличчя, в тому числі чистки, пілінги, маски, лікувальні масажі та ін. Також доктор виконує контурну безопераційну пластику.
Лікар дерматолог вищої категорії, спеціалізується на дерматовенерології і дерматокосметології (дорослої та підліткової). Його головні обов'язки: лікування грибка шкіри, псоріазу, себореї, дерматиту, розацеа і інших захворювань шкіри.
Лікар консультує як трихолог і косметолог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань волосся і шкіри голови. Володіє навичками проведення косметологічних процедур: (мезотерапія, карбоксітерапіі, кріотерапія і ін.)
Дієтолог, масажист, косметолог, проводить екологічне відновлення здоров'я, біоенергетичний масаж обличчя і тіла, спеціалізується на корекції ваги, очищенні організму SPA Detox.
Косметолог, до професійних обов'язків входить лікування естетичних проблем шкіри обличчя, які не потребують хірургічних втручань. Усуває вугровий висип, а також займається омолодженням шкіри за допомогою проведення чисток обличчя і масажу.
Лікар косметолог, масажист, дієтолог, а також психолог, проводить корекцію вікових змін обличчя і тіла, різні види масажу, апаратну корекцію фігури. Спеціаліст в області корекції ваги і метаболічних процесів, надання допомоги пацієнтам з залежностями (алкогольної, нікотинової, харчової), проблемами, пов'язаними з працевлаштуванням і міжособистісними відносинами.