Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Хірург Старунова Мирослава Ванадіевна на Doc.ua
Лікар Старунова М.В. є кваліфікованим дитячим хірургом, який займається хірургічним лікуванням гнійних процесів, травм, ранових і опікових поразок, а також інших патологій, які потребують оперативного втручання.
Лікар Хірург Ашкіназі Борис Григорович на Doc.ua
Хірург займається лікуванням захворювань хірургічного профілю у дітей. Вільно володіє методиками оперативних втручань, що застосовуються при вентральних грижах, грижах білої лінії і діастазі прямих м'язів живота, крипторхізмі, гігромі, видаляє доброякісні новоутворення, врослі нігті, допомагає при патологіях м'яких тканин, гнійно-запальних процесах шкіри, апендициті, парапроктиті
Лікар Хірург Царьова Ірина Володимирівна на Doc.ua
Займається діагностикою та лікуванням вродженої дитячої патології (грижі, водянки, фімози, невуси, гемангіоми, атероми і т.д.), патологією пальців кисті і стоп (запальні процеси - панариції, паронихии, врослі нігті), гнійно-запальними захворюваннями м'яких тканин різної локалізації (фурункули, абсцеси, флегмони, лімфаденіти), радикальним лікуванням кіст куприка. Займається наданням невідкладної хірургічної допомоги дітям з гострим апендицитом, травмами грудної та черевної порожнин. Володіє сучасними малоінвазивними методами оперативних втручань (лапароскопія, торакоскопія, і т.д.).
Лікар Онколог, Хірург Романенко Олександр Анатолійович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Зозуля Ірина Олександрівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на дитячій хірургії. Займається лікуванням фімозу, діагностикою урологічних захворювань дитячого віку, папілом, новоутворень шкіри і підшкірно-жирової клітковини, короткої вуздечки язика, різаних ран, травм, синовіту.
Лікар Хірург Біліченко Руслана Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на хірургії. Займається лікуванням таких захворювань, як: баланопостит, уретрит, сколіоз, артрит, абсцес, перелом кісток, омфаліт, дисплазія і остеохондропатія суглобів