Лікар надає консультацію з таких захворювань: риніт, тонзиліт, отит, ларингіт, сірчані пробки, сторонні тіла ЛОР органів, травми, запалення середнього вуха, закладеність носа.
Тетяна Миколаївна справжній професіонал. За її плечима більше 37 років лікарської практики. Тетяна Миколаївна ретельно слідкує за новинами в функціональній діагностиці та щороку підвищує свою кваліфікацію. Вона досконало володіє технікою проведення та інтерпретації енцефалографії.
Олена Олегівна - висококваліфікований ортодонт і директор стоматології «Денталика». Лікар спеціалізується на лікування зубо-щелепних аномалій, використовуючи незнімну / знімну ортодонтичну апаратуру. До неї на консультацію приходять як дорослі, так і маленькі пацієнти. Як директор ТОВ «Денталика» Є.О. Малевич була удостоєна нагороди «Кращий керівник-2015».
В'ячеслав Євгенович - досвідчений лікар, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні медикаментозному та хірургічному лор-захворювань у дорослих і дітей. Ліцензія на приватну лікарську практику з 1994 року. Завідував дорослим і дитячим лор-відділенням в м. Дніпро. Провів понад 24000 операцій у дорослих і дітей.
Доктор проводить всі ЛОР-процедури для дітей і дорослих, включаючи різні промивання, введення лікарських засобів безпосередньо у верхні дихальні шляхи, розтин абсцесів ЛОР-органів
Дитячий лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Лікує дітей і дорослих з органічними ураженнями мозку, перинатальним ураженням ЦНС, епілепсію, епілептичними синдромами, затримкою психомовного розвитку, невротичними розладами та ін.