На цій сторінці ви можете знайти клініки або діагностичні центри, де можна зробити Трансабдомінальне узд органів малого тазу в Києві.
Медичний центр «ОН Клінік Одеса» на вул. Мала Арнаутська надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному та сертифікованому обладнанні
вул. Мала Арнаутська, 56
Приморський,
Лікувально-діагностичний центр «Меделіт» – це висококваліфіковані лікарі: кардіолог, невролог, психіатр, психотерапевт, а також якісна та точна діагностика, прогресивні терапевтичні методики та унікальні програми лікування.
1-й Аеродромний провулок, 4
вул. Корольова, 33Б
Київський,
Лікувально-діагностичний центр Grizan's medical проведе якісну діагностику на сучасному УЗД-апараті з режимами допплерографії та еластографії за приємною ціною
вул. Архітекторська (Ільфа та Петрова), ЖК 29 Перлина
Київський,
Відділення діагностики медичного центру ТОВ «Амбулаторія загальної практики- сімейної медицини» дозволяє проводити УЗД - діагностику та лабораторні дослідження на сучасному обладнанні
вул. Добровольців 10/1А (вул. Маршала Говорова)
Приморський,
Дитяче відділення "ОН Клінік Одеса" є мережею медичних центрів, що відповідає міжнародним стандартам. Ми пропонуємо високу якість лікування та профілактику дитячих захворювань, а наші лікарі уважно відносяться до кожного маленького пацієнта! У дитячому відділенні працюють лікарі наступних спеціальностей: травматологія, педіатрія, отоларингологія, гінекологія, дерматологія, УЗД, офтальмологія, хірургія, вакцинація та ортопедія, рентгенологія.
вул. Корольова, 33Б
Київський,
Діагностичний центр GBL - експертна КТ та МРТ діагностика з акцентом на точність, професійний опис і високі стандарти сервісу. Ми працюємо для тих, хто цінує якість, відповідальність та впевненість у результаті.
вул. Академіка Заболотного, 26
Пересипський,
В клініці Sartus ми надаємо консультативні послуги фахівців, проводимо діагностику, лікування, реабілітацію, надаємо послуги маніпуляційного кабінету, фізіотерапевтичні послуги. Sartus – це багатопрофільний медичний центр. Ми вдало поєднуємо передові технології, професіоналізм, багаторічний досвід роботи з турботою про здоров’я кожного пацієнта.
Французький б-р, 60