Діагностичний центр

вул. Олексія Вадатурського, 61Г

Хаджибейський,

+38 (073) 635-51-28

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Хороша клініка, персона ввічливий, всі зацікавлені допомогти

Тамара, 17.08.26

Залишилися найкращі враження, такого гарного ставлення до пацієнтів я ніде не зустрічала. Прийом пройшов дуже добре. Якщо буде необхідно, буду звертатися в клініку ще

Тетяна, 17.08.26

Все пройшло дуже комфортно, дякую.

Вікторія, 14.08.26

Мені все дуже сподобалось, дякую.

Юлія, 14.08.26

Сподобалося, що все швидко, якісно.

Марія, 14.08.26

Мені сподобалося, що все швидко та чітко.

Наталія, 14.08.26

Діагностика пройшла добре все в порядку, все класно.

Володимир, 13.08.26

Візит пройшов добре, дуже сподобалося обслуговування у цій клініці. Дякую.

Ганна, 10.08.26

Якщо брати сам комфорт перебування у цій клініці, то він був дійсно хорошим.  А що стосується самої комунікації з пацієнтом та сервісом тут є великі запитання. Проходила дві діагностики у цій клініці. Холтер ЕКГ та Холтер АТ. Різниця між ними були в один день. Відповідно перший результат мав бути упродовж одного дня, а другий так сказали у клініці через тридцять хвилин. В результаті це все перенеслося на два дні пізніше. Відповідно довелося добиратися у цю клініку з замеж міста, брати таксі. У клініці не захотіли іти на зустріч і зробити це все скорше. Також коли я вже приїхала у клініку мені довелося знову очікувати довгий час, бо банально не могли знайти результати, а вони були просто в приміщенні рецепції. Така ситуація не дуже мені сподобалася. Чи прийду я тепер на візит знову в цю клініку, з таким відношенням до пацієнтів, наврядчи тепер я сюди прийду знову.

Надія, 07.08.26

В клініці всі дуже ввічливі , гарне було ставлення. Все було проведено с комфортном сподобалось

Дарія, 07.08.26
Центри поблизу