Отзывы о диагностическом центре Больница Клиники Святой Екатерины
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Візит пройшов добре у цій клініці, дуже все сподобалося. Дякую.
Все чудово. Я візитом до клініки задоволен.
Висока культура обслуговування та уважне ставлення до пацієнта.
В клініці працюють дуже приємні люди, вчасно прийняли, я дуже задоволена прийомом і ставленням, всі молодці! Зверталась на спірографічне обстеження, прийом пройшов добре, ніяких зауважень
В клинику обращалась на обследование УЗИ. В клинике я была уже много раз, меня все устраивает, персонал любезный, диагностику провели быстро и оперативно, спасибо
Все понравилось отношение хорошое все с улыбками все хорошо было мне понравилось
Дуже все сподобалося, хоч була вперше тут, але візит пройшов максимально добре. Дякую.
Виконувала в цій клініці електрокардіографію. Все дуже сподобалось, клініка чудова, все пройшло дуже зручно і комфортно, дуже гарний і приємний спеціаліст, пояснив мені все. Дякую.
Хороша доволі клініка. Після обстеження отримала грамотний опис. Дуже сподобався лікар, який проводив діагностику. Сама клініка комфортна, було тепло. Видно що у клініці багато пацієнтів, клініка має успіх, мені тут дуже все сподобалося.
Записувався в клініку на діагностику. Мені дуже все сподобалось, гарна клініка, дуже приємні та гарні співробітники, все пройшло добре, нарікань ніяких я не маю.
Дуже добре пройшов візит, мені все дуже сподобалося. Залишилася задоволена візитом в цю клініку, все було гаразд.
Мені все сподобалося в клініці, було доброзичливе ставлення, все відбулося вчасно, все професійно і в повному обсязі, я задоволена обслуговуванням, все добре, дякую.
Оцінюю на найвищій бал, мені все сподобалося в клініці, візитом задоволена, дякую.
Чудово пройшов візит, діагностика пройшла доволі швидко та добре. Досить нормально все було у цій клініці. Дякую.
Дуже добре пройшов візит. Нам все чітко пояснили та підказали що робити далі. Сам візит пройшов комфортно та чітко по часу. Все було дійсно професійно, без будь-яких проблем.
Клініка дуже сподобалася, візит пройшов добре. Все було чудово та швидко, зробили повністю все те що і потрібно було зробити у цій клініці.
Візит пройшов, як завжди гарно. Це нова та сучасна клініка, тут є все необхідне для чудового проходження обстеження.
Поліклініка охайна, все систематично і послідовно в процедурах. Процедуру провела дійсно чудовий лікар, рекомендую. Бо все пояснила перед, провела процедуру комфортно, навіть з ускладненнями з мого боку. Дала заключення. 5 зірок
Все сподобалося в цій клініці. Взагалі немає ніяких нарікань по роботі лікарів та медперсоналу. Прийшли раніше по часу і нас прийняли зразу. Все дуже швидко було, все дуже комфортно.
В клініці персонал дуже уважний, дуже терплячий, гарне обслуговування
Все вчасно, все зробили добре, мене влаштувало обслуговування, дякую.
Все супер, обслуговуванням задоволені, дякую.
Мені все дуже сподобалось, ставлю 5+. Дуже зручна клініка, є і гардероб, і телевізор, тепло, дуже гарне відношення персоналу до людей, всі дуже приємні та ввічливі.
Діагностику провели добре, але довелося чекати близько півгодини, це не зручно.
Клініка нам дуже сподобалася, все було добре.