Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

Клініка «Ineo» надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному устаткуванні для дорослих та дітей. Діагностику проводять кваліфіковані лікарі.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Космонавтів, 32

Хаджибейський,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Я була записана на доплерографію судин, візит відбувся, я залишилась всім задоволена, чудова клініка, чудові спеціалісти, все дуже якісно та вчасно виконали, дякую.

Ірина, 05.05.26

Все дуже сподобалося у клініці.

Тамара, 28.04.26

Гарна клініка, хороше тут обслуговування пацієнтів, досить красивий ремонт. Все дуже сподобалося у цій клініці.

Вікторія, 21.04.26

Мені все дуже сподобалося у цій клініці, залишилася дуже задоволена візитом.

Наталія, 14.04.26

Все сподобалось

Алла , 18.09.25

Мені все сподобалося у клініці.

Наталія, 11.08.25

Чудовий лікар, ввічливий, компетентний. Все детально пояснює та розказує,що для мене було дуже важливим.

Юлія , 13.06.25

Все добре було у клініці. Візит пройшов чудово та швидко.

Варвара, 04.02.25

Візитом задоволений - прийняли швидко та й з гарним сервісом. Усе відбулось добре.

Анатолій, 17.06.24

Доктор УЗИ - прекрасный специалист, мне очень понравилась доктор. Очень приятная, грамотная, толковая. К этому доктору обязательно еще приду на другие диагностики. Девочки на ресепшен очень приятные, улыбчивые, дружелюбные. В клинике тихо, уютно и спокойно, очень комфортно. Клиника мне очень понравилась

Олена, 14.05.24
Центри поблизу