Клініка сімейної медицини ІЛАЙФ

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Клініка сімейної медицини "ІЛАЙФ" — ваш надійний партнер у забезпеченні здоров'я вашої родини. У нас ведуть прийом дерматологи, неврологи, психіатри, ЛОРи, гінекологи, кардіологи, травматологи, а також проводяться ультразвукові дослідження. Прийом сімейних лікарів, безкоштовне укладання декларації.. ще

• Пн-Пт: 8:00-17:00
  • Сб: 9:00-14:00
  • Вс: выходной

вул. Балківська, 84. На карті

Хаджибейський

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка сімейної медицини «ІЛАЙФ» — це сучасний медичний простір, де турбота про здоров’я вашої родини стоїть на першому місці. Ми об’єднали команду досвідчених лікарів, щоб забезпечити комплексний підхід до медичної допомоги як дорослим, так і дітям. Консультації, діагностика, профілактика та супровід — усе для вашого спокою та впевненості в завтрашньому дні.

«ІЛАЙФ» — довіра, що лікує.

Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов вчасно, все дійсно було добре. Дякую.

Олена, 11.06.2025

Все було чудово у цій клініці. Візит пройшов доволі швидко, без будь-яких затримок по часу, все було вчасно. Лікарі та медперсонал виконали дійсно свою роботу добре.

Людмила, 02.06.2025
Дивитися всі відгуки