Діагностика захворювань серця і судинвід 200 грн
ЕКГ (З РОЗШИФРУВАННЯМ ЛІКАРЯ)350 грн
ЕКГ200 грн
Сторінка 3. Сторінка 3: Електрокардіографія (ЕКГ) в Одесі(29)
Діагностика захворювань серця і судинвід 600 грн
Електрокардіограмма600 грн
- Оплата карткою,
Комфортний медичний центр із досвідченими лікарями без черг. Запис онлайн та по телефону. Ідеальний медичний огляд: точно, оперативно, зручно. Якісний та швидкий професійний медогляд будь-якої складності у клініці Complimed. Наші послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров'ям, цінуючи свій час. ще
Діагностика захворювань серця і судинвід 80 грн
ЕКГ з описом250 грн
ЕКГ без опису170 грн
Опис ЕКГ80 грн
- Оплата карткою,
Фахівці ALSENA medical clinic допомагають підтримати та відновити здоров'я людини. Цілісно. Уважно. Професійно. Ми переконані, що тіло людини – цілісна система, здатна до самовідновлення. Для нас важливо бути помічниками організму людини. Надаючи медичну допомогу ми прагнемо підтримати його природний ресурс і підібрати виключно необхідні методи лікування для відновлення організму. ще
Діагностика захворювань серця і судинвід 300 грн
Електрокардіографія300 грн
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Послуги медичного центру забезпечують повний комплекс кардіологічного обстеження з можливістю консультації провідних фахівців галузі. ще
Діагностика захворювань серця і судинвід 200 грн
Електрокардіограма з розшифруванням200 грн
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Дитяче відділення "ОН Клінік Одеса" є мережею медичних центрів, що відповідає міжнародним стандартам. Ми пропонуємо високу якість лікування та профілактику дитячих захворювань, а наші лікарі уважно відносяться до кожного маленького пацієнта! У дитячому відділенні працюють лікарі наступних спеціальностей: травматологія, педіатрія, отоларингологія, гінекологія, дерматологія, УЗД, офтальмологія, хірургія, вакцинація та ортопедія, рентгенологія. ще
Діагностика захворювань серця і судинвід 320 грн
Електрокардіографія з розшифровкою320 грн
- Оплата карткою,
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші ще